Lifestyle

Λευτέρης Ελευθερίου: Ξεπέρασε και τον Μπισμπίκη – Δίδαξε ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο [vid]

Λευτέρης Ελευθερίου: Ξεπέρασε και τον Μπισμπίκη – Δίδαξε ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/SKAI TV /Show Χριστούγεννα με Φίλους

Ο γνωστός ηθοποιός εντυπωσίασε με τις ιδιαίτερες χορευτικές φιγούρες του. Κατά την διάρκεια του χορού του, κατάφερε να πάρει το ποτήρι με το κρασί από το πάτωμα με το στόμα για να πιει δυο γουλιές.

Τους πάντες εξέπληξε ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου όταν βρέθηκε στη μέση της σκηνής, στην εορταστική εκπομπή του ΣΚΑΪ για την Πρωτοχρονιά και χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε το «Τρελοκόριτσο» με τον Χρήστο Φερεντίνο να ξεκινά να χορεύει ζεϊμπέκικο. Επόμενος στη σειρά ήταν ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος βρέθηκε στη μέση της σκηνής και σάρωσε τα πάντα με το δικό του ζεϊμπέκικό.

View this post on Instagram

A post shared by Το Μονοπάτι του Αυτισμού (@tomonopatitouautismou)

Ο γνωστός ηθοποιός εντυπωσίασε με τις ιδιαίτερες χορευτικές φιγούρες του. Κατά την διάρκεια του χορού του, κατάφερε να πάρει το ποτήρι με το κρασί από το πάτωμα με το στόμα για να πιει δυο γουλιές.

Λευτέρης Ελευθερίου: Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου

«Μεγαλώνοντας και έχοντας την οικογένειά μου, μοιράζομαι έντονα μαζί τους αξίες όπως, την αγάπη, την εμπιστοσύνη κ.α. Επίσης είναι στάση ζωής πια, να έχω ανθρώπους δίπλα μου (φίλους κ.τ.λ.) που να είναι στην ίδια συχνότητα με μένα» . Λ. Ε. Από την Ελένη Σούρδη Το Ψυχογράφημα του Λευτέρη

Ε.Σ.: Αν ξαναγεννιόσασταν τον ίδιο τρόπο ζωής θα θέλατε να ζήσετε ή όχι; Λ.Ε.: Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθώ να αναγεννιέμαι κάθε μέρα. Σκεπτόμενος ότι ήρθα σε αυτό τον κόσμο για ένα σκοπό. Να κάνω αυτό που κάνω, σαν άνθρωπος και ηθοποιός και όσο μπορώ να συνεχίζω να βελτιώνομαι.

Ε.Σ.: Τι θεωρείτε ως μεγαλύτερο ελάττωμα σας και τι ως μεγαλύτερο προτέρημα; Λ.Ε.: (χαμογελάει). Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα θέμα με την συνέπεια μου. Το παραδέχομαι είμαι αναβλητικός και αρκετές φορές ασυνεπής σε κάποια πράγματα που μπορώ να προγραμματίσω, αλλά δεν.. Το μεγαλύτερο προτέρημα όσο αφορά τον εαυτό μου, θα έλεγα ότι είμαι προσαρμοστικός στις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Δηλαδή είμαι αρκετά δεκτικός στο οτιδήποτε μπορεί να έχει ο άλλος ως ιδιαιτερότητα.

Ε.Σ.: Αν τώρα που μιλάμε μαζί μας άκουγε ο θεός τι θα του λέγατε; Λ.Ε.: Δεν πας πρώτα μια βόλτα προς Αφρική και Ουκρανία και πίνεις καφέ αργότερα μαζί μας!

Ε.Σ.: Ποιες είναι οι πιο σταθερές αξίες στη ζωή σας; Λ.Ε.: Όταν δεν μπορείς να κάνεις καλό μην κάνεις κακό ή τουλάχιστον μην κάνεις τίποτα. Όταν δεν μπορείς να πεις την αλήθεια μην πεις τίποτα, μην πεις ψέματα τουλάχιστον. Όσο αφορά τις αξίες προσπαθώ να αυτοαναιρούμαι με την καλή έννοια όχι τη σαδιστική. Απλά να αποδέχομαι ότι τα πράγματα που έχω κατακτήσει δεν είναι απαραίτητα αυτά που θα με χαρακτηρίσουν για όλη μου την ζωή. Τώρα μεγαλώνοντας και έχοντας την οικογένειά μου, μοιράζομαι έντονα μαζί τους αξίες όπως, την αγάπη, την εμπιστοσύνη κ.α. Επίσης είναι στάση ζωής πια, να έχω ανθρώπους δίπλα μου (φίλους κ.τ.λ.) που να είναι στην ίδια συχνότητα με μένα.

Ε.Σ.: Νιώθετε ελεύθερος; Λ.Ε.: Είναι φορές που αισθάνομαι δύσκολα, έχω αρχίσει και εμπιστεύομαι τις στιγμές και τους αφήνω τον χώρο να μου αποκαλύπτουν όλα τα συναισθήματα. Δεν είμαστε μόνο ελεύθεροι άλλα και σκλαβωμένοι σε κάποιες καταστάσεις.. Η δικιά μου μετάφραση του να είσαι ελεύθερος: είναι να προσπαθείς να αντλείς χαρά ή να δίνεις χωρίς περιμένεις να την λάβεις πίσω.. Είναι το να μην είσαι εξαρτημένος γενικά, από καταστάσεις και πράγματα για να ευτυχήσεις στη ζωή σου. Αυτό που εξέφρασα μόλις σαν άποψη δεν ξέρω αν κατακτιέται κάποτε, μάλλον θέλει μια διαρκή προσπάθεια.

Ε.Σ.: Υπάρχουν πράγματα που δεν θα κάνατε για τίποτα στον κόσμο; Λ.Ε.: Μου φαίνεται ακραίο να κάνεις κακό σε παιδί.

Ε.Σ.: Τι ρόλο έχει παίξει και παίζει στην ζωή σας ο θεσμός της οικογένειας και της πατρότητας; Λ.Ε.: Η οικογένεια είναι κάτι το οποίο το έκανα συνειδητά και το βιώνω συνειδητά. Βέβαια το θεωρώ ένα σκοπό ζωής του ανθρώπου να μοιράζεται την αγάπη με τους ανθρώπους που έφερε στον κόσμο και να τους διδάσκει πως να μεγαλώσουν ανεξάρτητοι, το πως να μάθουν να στέκονται όταν θα φύγουν από τις αγκάλες μας. Να προσθέσω ότι και άγχος έχει αρκετό η οικογένεια, να είναι καλά οι άνθρωποι σου, να μην πάθουν κάτι, να μπορείς να τους παρέχεις τα βασικά αλλά από την άλλη πλευρά είναι το θαύμα της ζωής, βλέπει την ζωή να επαναλαμβάνεται.

Ε.Σ: Ποιοι είναι οι ήρωες σας σήμερα; Λ.Ε.: Οι παιδαγωγοί (που κάνουνε την δουλειά τους με σύνεση, με αγάπη) οι γιατροί, οι άνθρωποι που προσφέρουνε δωρεάν κοινωνικό έργο.

Ε.Σ.: Τι σας πονάει στην σημερινή Ελλάδα; Λ.Ε.: Οι Έλληνες. Είμαστε πολύ λίγα χρόνια κράτος, λίγα χρόνια έθνος, είμαστε πολύ λίγα χρόνια εκπαιδευμένοι για να ζούμε όλοι μαζί σε αστικό περιβάλλον. Κατεβήκαμε από τα βουνά το 1821 και δεν έχουμε μάθει ακόμη πως να ζούμε στις πόλεις. Δεν έχουμε βρει τον τρόπο να σκεφτόμαστε ότι είμαστε σύνολο, λίγο λειτουργούμε όλοι για τον εαυτό μας . Οι Έλληνες και το λέω και για μένα, δεν θέλω να θίξω ειδικά κάποιον , είναι δύσκολο σε πρωταρχική φάση να σκεφτώ ότι γύρω μου ζούνε και άλλοι και πρέπει να τους υπολογίζω και να φέρομαι ως ένα κομμάτι ενός συνόλου. Επειδή όμως θέλουμε να λεγόμαστε Ευρωπαίοι θα μας έκανε καλό να συνειδητοποιήσουμε, ότι εκείνοι είναι πολύ καλύτεροι πολίτες, δηλαδή σέβονται πιο πολύ το σύνολο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments