Lifestyle

“Το προξενιό της Ιουλίας”: Η Στάσα ερωτεύεται – Ο απαγορευμένος δεσμός και οι μυστικές συναντήσεις

“Το προξενιό της Ιουλίας”: Η Στάσα ερωτεύεται – Ο απαγορευμένος δεσμός και οι μυστικές συναντήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/toproxenio_alphatv_fans

Μία απροσδόκητη εξέλιξη φέρνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, «Το προξενιό της Ιουλίας», καθώς ένας νέος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή της Στάσας.

Μεγάλες ανατροπές περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, «Το προξενιό της Ιουλίας», όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Mytv».

Μια ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της Στάσας Στη συνέχεια πρόκειται να δούμε μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της Στάσας. Φαίνεται ότι η μοίρα τής χαμογελάει ξανά, καθώς ένας νέος άντρας μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της και της δίνει άλλο νόημα. Ύστερα από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του άντρα της, Νικόλα, η γυναίκα πορεύεται μόνη και μάλιστα οι προσωπικές της ανάγκες είναι το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί, καθώς εκείνη την εποχή η ερωτική ζωή για μία γυναίκα «έσβηνε» μετά τον θάνατο του άντρα της. Έτσι, οι μόνες έγνοιες και προτεραιότητες για τη Στάσα είναι τα δύο της παιδιά, η Ιουλία και ο Ρήγας.

View this post on Instagram

A post shared by Το προξενιό της Ιουλίας (@toproxenio_alphatv_fans)

Η Στάσα κάνει ό,τι θέλει Μάλιστα, ακόμα και μετά τον γάμο της κόρης της με τον Γιωργίκη, τον οποίο πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επεισόδια που θα προβληθούν στις αρχές του 2024, η γυναίκα δεν σταματάει λεπτό να βρίσκεται κοντά στην Ιουλία και να τη στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις. Εν τω μεταξύ, ο Ρήγας βρίσκεται ακόμα μακριά από το σπίτι τους, καθώς εκτίει τη στρατιωτική του θητεία, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Στάσα να βιώνει πολύ χρόνο θλίψης και μοναξιάς. Ωστόσο, αυτή η συνθήκη τής δίνει και την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Έτσι, απολαμβάνει τη συντροφιά των φίλων της και συχνά κάνει βόλτες στην πόλη.

Σύντομα, λοιπόν, θα δούμε μία πιο τρυφερή πλευρά της γυναίκας και αιτία θα είναι ένας άντρας που θα μπει με σαρωτικό τρόπο στη ζωή της. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που τον γνωρίζει, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε περάσει ούτε σαν σκέψη από το μυαλό της πως μεταξύ τους μπορεί να γεννηθεί ένας μεγάλος και απαγορευμένος έρωτας.Ο ήρωας αυτός θα της εκφράσει τα συναισθήματά του και παρόλο που εκείνη γοητεύεται από τον τρόπο με τον οποίο την προσεγγίζει αλλά και από τα λόγια του θα προσπαθήσει να κρατήσει αποστάσεις. Όμως, φαίνεται πως εκείνος είναι αποφασισμένος να τη διεκδικήσει και να της δώσει τη χαρά αλλά και τη φροντίδα που έχει στερηθεί τα τελευταία χρόνια. Κάποια στιγμή, λοιπόν, όπως θα παρακολουθήσουμε, η Στάσα λυγίζει και παραδίνεται στα συναισθήματα της. Ζει έναν μεγάλο έρωτα, όμως γνωρίζει καλά πως η σχέση αυτή πρέπει να παραμείνει κρυφή για να γλιτώσει από τα σχόλια και την κατακραυγή του κόσμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments