Lifestyle

Το τσιφτετέλι της Π. Δεβετζή που μας ξετρέλανε – Τα κόκκινα φιλιά της είναι αξέχαστα

Το τσιφτετέλι της Π. Δεβετζή που μας ξετρέλανε – Τα κόκκινα φιλιά της είναι αξέχαστα

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/SKAI TV / Show Χριστούγεννα με Φίλους

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με λαμπερούς καλεσμένους και την Πηγή σε τρελά κέφια

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με λαμπερούς καλεσμένους επιφύλασσε η χθεσινή βραδιά για όσους συντονίστηκαν για την αλλαγή χρονιάς στον ΣΚΑΙ.

Το κέφι άναψε για τα καλά και το κατάλληλο τραγούδι από τη φωνή του Δημήτρη Μπάση ήχησε στην εορταστική εκπομπή Πρωτοχρονιά με φίλους με τον Χρήστο Φερεντίνο.

View this post on Instagram

A post shared by Πηγή Δεβετζή Official (@pigi_devetzi)

Η Πηγή Δεβετζή δεν μπόρεσε να αντισταθεί, βρέθηκε στη μέση της σκηνής με τον Νικόλα Βαφειάδη που τη συνόδευσε και χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι.

Όσο η πρώην αθλήτρια λικνιζόταν στους ρυθμούς του Πότε Βούδας, Πότε Κούδας και λύγιζε τη μέση της στα χέρια του δημοσιογράφου, οι παρευρισκόμενοι την καταχειροκροτούσαν για τις χορευτικές της επιδόσεις.

Πηγή Δεβετζή: «Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πάντα δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές και τον ευχαριστώ»

Η Πηγή Δεβετζή παραχώρησε συνέντευξη στο okmag.gr και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μιλά για τη μητέρα και τον πατέρα της ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, λέγοντας πόσο τυχερή νιώθει που τη μεγάλωσαν αυτοί οι γονείς.

Η γνωστή αθλήτρια μιλάει για την εμπειρία της στο Fame Story ως γυμνάστρια των σπουδαστών, ότι έχει πέσει στα πατώματα για έναν άντρα και μας αποκαλύπτει πολύτιμα μυστικά για σωστή διατροφή! Τι αποκαλύπτει για τον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη;

Τη μια μπαίνεις στην ακαδημία του Fame Story με καραμούζες, την άλλη με ταμπούρλα, με πιατίνια, ποιος τα σκέφτηκε όλα αυτά; Εγώ! (γέλια). Ήθελα να κάνω κάτι στο Fame Story για να μείνει και σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω κάτι για να διασκεδάζουν τα παιδιά. Έτσι σκέφτηκα να μπαίνω κάθε φορά με ένα μουσικό όργανο. Τα παιδιά κουράζονται μεν αλλά το χαίρονται και νομίζω ότι με αγαπούν όπως τα αγαπώ και εγώ. Σκοπός μου είναι να τους βάλω σε ένα πρόγραμμα, να τρώνε λιγότερο να γυμνάζονται. Γιατί τα παιδιά στο Fame Story κάνουν πρωταθλητισμό όπως έκανα κι εγώ.

Είδα πρόσφατα τον Νίκο Κοκλώνη που σε επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, όταν είχες μια περιπέτεια υγείας. Είναι το στήριγμά σου και σ΄αγαπάει… Κι εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ τον Νίκο και τον ευχαριστώ που είναι δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές. Ξέρεις είναι πολύ δίπλα μας στα ευχάριστα πολλοί άνθρωποι αλλά στις δύσκολες στιγμές είναι λίγοι άνθρωποι. Ο Νίκος θα είναι δίπλα σου πρώτα στο άσχημο που θα σου συμβεί και μετά σε όλα τα άλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments