Lifestyle

Τζέιμς Καφετζής: «Ο γιατρός δεν υπέγραφε να μου δώσει το οκ για να πάω στο “Survivor”»

Τζέιμς Καφετζής: «Ο γιατρός δεν υπέγραφε να μου δώσει το οκ για να πάω στο “Survivor”»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Fay’s Time

Το «Survivor 2024» είναι προ των πυλών και ο Τζέιμς Καφετζής ήταν ένας από τους παίκτες που θα ταξίδευε για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Τζέιμς Καφετζής, το πρωί της Πέμπτης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε τους επόμενους μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Τα είχαμε βρει σε όλα με την παραγωγή του Survivor. Οι συζητήσεις μας έγιναν στις 20 Δεκεμβρίου και ενώ τα είχαμε βρει όλα, μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί, έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραψε για να φύγω. Μετά μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη, και ενώ στην αρχή το σκέφτηκα στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω», είπε αρχκά ο Τζέιμς Καφετζής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Kafetzis (@jamie.kaf)

Και συνέχισε: «Εγώ πριν αποφασίσω να πω ναι στο Survivor είχα κλείσει να πάω στην Ιαπωνία για 1,5 μήνα στο Τόκιο για την καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό. Δεν τα είχα ακυρώσει και τώρα θα πάω. Επιστρέφω 10 Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Τζέιμς Καφετζής: «Δεν ξέρω ποια είναι η Μέγκι Ντρίο, αν δεν έχει ξαναπάει Survivor δεν μπορεί να ζητάει 5 χιλιάρικα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Τζέιμς Καφετζής. Τον πρώην παίκτη του Survivor συνάντησε ο ρεπόρτερ Ηλίας Σκουλάς, ρωτώντας τον για τις συζητήσεις που έκανε σχετικά με τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης στον ΣΚΑΪ, που κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου.

«Τελικά θα πάω στο Τόκιο. Δεν τα βρήκαμε στις προϋποθέσεις. Είχα δύο προϋποθέσεις για το Survivor, μου είπαν ότι στη μία πρέπει να υποχωρήσω και το κατανόησα. Μου ζήτησαν όμως να κάνω και μία υποχώρηση 17% στο χρηματικό ποσό, ήταν 2 χιλιάρικα παραπάνω αυτά που ήθελα εγώ. Τελικά δεν θα πάω», δηλώνει ο Τζέιμς Καφετζής.

«Δεν ξέρω ποια είναι η Μέγκι Ντρίο. Εάν δεν έχει πάει Survivor πριν, το θεωρώ δύσκολο να πάρει τόσα πολλά λεφτά. Πέρσι στο All Star έπαιρναν 5 χιλιάδες. Εμένα μου έγινε μία πάρα πολύ μεγάλη πρόταση αλλά τελικά δεν θα με δείτε», απαντά ο νεαρός Ροδίτης σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ.

«Η μία προϋπόθεση που έθεσα ήταν ότι ήθελα εγγυημένα λεφτά. Μου εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται, γιατί μπορεί εγώ να σηκωνόμουν τη δεύτερη μέρα να φύγω, αν και δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Όμως δεν διαπραγματεύτηκα τα λεφτά», εξηγεί στη συνέχεια ο Τζέιμς Καφετζής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments