Lifestyle

Αλικάκη: «Μικρή είχα ξυρίσει τους κροτάφους μου και είχα 5 σκουλαρίκια στο ένα αυτί και 4 στο άλλο»

Αλικάκη: «Μικρή είχα ξυρίσει τους κροτάφους μου και είχα 5 σκουλαρίκια στο ένα αυτί και 4 στο άλλο»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Studio4_ert

«Τα παιδιά μου είναι 18 και 21 ετών. Ο Δημήτρης, ο μεγαλύτερος είναι στο δεύτερο έτος της δραματικής του Εθνικού Θεάτρου κι ο Γιώργος δίνει πανελλήνιες φέτος. Είμαι η μαμά που θα σηκωθεί κάθε πρωί να πάω να τους ξυπνήσω»

H Μυρτώ Αλικάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στους γιους της, αλλά και τον πατέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα παιδιά της.

«Τα παιδιά μου είναι 18 και 21 ετών. Ο Δημήτρης, ο μεγαλύτερος είναι στο δεύτερο έτος της δραματικής του Εθνικού Θεάτρου κι ο Γιώργος δίνει πανελλήνιες φέτος. Είμαι η μαμά που θα σηκωθεί κάθε πρωί να πάω να τους ξυπνήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μυρτω Ασπασια Αλικακη (@myrtoalikaki_official)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει μαζί τους, αλλά και στον Πέτρο Λαγούτη.

«Εγώ κατ’ αρχάς είμαι αγοροκόριτσο και πάντα ήμουν, άρα ήμουν και μπαμπάς για τα παιδιά μου. Από την άλλη όμως, επειδή ο Πέτρος ήταν ένας μπαμπάς που ήταν πάντα παρών και επειδή όταν πάψαμε να ζούμε μαζί, μια ψυχολόγος που συμβουλευτήκαμε μας είπε ότι πάντα πρέπει όταν είμαστε μόνοι με τα παιδιά στο σπίτι, να φέρνουμε ο ένας τον άλλο γονιό στη συζήτηση», εξήγησε.

Όσο για τη μητρότητα, δήλωσε πως είχε την επιθυμία αυτή από πολύ μικρή. «Ήθελα από μικρή να κάνω παιδιά και είχα πει ότι θα γίνω μαμά, όταν θα ήμουν 27 χρονών. Τα έκανα 1,5 χρόνο μετά, δεν βγήκα και πολύ έξω από το πρόγραμμα. Έλεγα ότι θα κάνω τρεις κόρες κι όταν μου είπαν ότι θα κάνω δύο γιους, κατάλαβα ότι ο Θεός μου έδωσε αυτό που άξιζα, γιατί και κορίτσια να είχα κάνει, θα ήταν αγοροκόριτσα», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της. «Και τώρα συγκινούμαι… Έχει φύγει εδώ και 25 χρόνια, δεν τον έχω, πάντα μου λείπει, δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό, ήμουν 26 χρονών. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι έφυγε και ήταν όλα μεταξύ μας πολύ στη θέση τους, οπότε τουλάχιστον δεν έχω τέτοια ζητήματα. Αλλά περνάγαμε πάρα πολύ ωραία και γι’ αυτό μου λείπει πάρα πολύ. Πρόλαβε να με δει να κάνω πράγματα στη δουλειά μου, αλλά δεν με πρόλαβε με τα παιδιά μου, θα το ήθελα πολύ. Πιστεύω πως όσο τρυφερός ήταν με εμένα, θα ήταν και με τα παιδιά μου», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments