Lifestyle

Νίνο: Η ανάρτησή του για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών- «Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών»

Νίνο: Η ανάρτησή του για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών- «Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Nino Xypolitas

Νίνο: «Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της»

Η τελευταία ανάρτηση του Νίνο στο Threads, αναφορικά με τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων και της τεκνοθεσίας, ο τραγουδιστής έκανε τη δική του τοποθέτηση.

Το Threads επιτρέπει σε όσους έχουν λογαριασμό, να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές και σκέψεις με τους ακόλουθούς τους. Οι δημοσιεύσεις στο Threads ονομάζονται «νήματα» και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, GIF και συνδέσμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO (@ninoxypolitas)

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;», έγραψε ο Νίνο.

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ προβλήθηκε και στην εκπομπή «Γεια σου».

Όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου κι οι συνεργάτες της, ο Νίνο δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε μια τέτοια ανάρτηση, ενώ τόνισαν πως ήταν άστοχη παρομοίωσή του.

Στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Ζοζεφίν έγινε και η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της, Νίνο.

Αν και το ζευγάρι είναι μαζί αρκετούς μήνες, αποφεύγει να μιλά ο ένας για τον άλλον δημόσια και να εμφανίζεται μαζί. Αυτή τη φορά, όμως, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για τον σύντροφό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO (@ninoxypolitas)

Αρχικά, ανέφερε: «Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δε μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι “Έρωτά μου” και τώρα έχω κι εγώ ένα τραγούδι, “Έρωτά μου” και τα αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Δεν θέλω να απαντήσω αν μένουμε μαζί. Τραγουδάμε μαζί…».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Είμαι πιο cool με αυτά τα θέματα. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Πιστεύω ότι είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας… Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Έχω γνωρίσει τους γονείς του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments