Lifestyle

Στο Μπαλί η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον σύζυγό της – Το βραχιόλι που της πήρε

Στο Μπαλί η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον σύζυγό της – Το βραχιόλι που της πήρε

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Elizabeth Elechi A

Το room tour στον μήνα μέλιτος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Λίγο πριν πετάξει για το Μπαλί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη, για τον μήνα του μέλιτος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για τον άντρα της και παράλληλα αποκάλυψε το καλύτερο δώρο που δέχτηκαν στον γάμο τους.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Elechi Lemonidou (@elizabethelechi_)

Αρχικά, για τον άντρα της είπε: «Οι γονείς του τον είχαν κακομάθει, δεν ήξερε ούτε καν τόστ να φτιάξει. Με ρώτησε πώς να φτιάξει ένα τοστ και του είπα “μου κάνεις πλάκα;”. Του είπα πώς να το φτιάξει και μετά με ρώτησε πώς να το ψήσει».

Επίσης, για το δώρο που της έκανε ο σύζυγός της την περίοδο των εορτών, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχολίασε: «Για τις γιορτές μου πήρε ένα βραχιόλι γνωστής εταιρείας και μια τσάντα γνωστής εταιρείας. Εγώ είπα μια φορά την τιμή και με φάγανε όλοι. Έχει πολλά καράτια το βραχιόλι, αλλά ο Νεκτάριος δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτά. Δεν είναι καλό να λέμε τιμές, γιατί ο κόσμος εκεί έξω πεινάει. Στέλνουν μηνύματα στον σύζυγό μου ότι τον έχασαν τώρα που παντρεύτηκε μια γαζέλα».

Τέλος, σχετικά με τα δώρα του γάμου απάντησε: «Το πιο άκυρο δώρο που μας έφεραν ήταν ένα ξυπνητήρι χωρίς μπαταρίες. Το πιο ωραίο ήταν του κυρίου Πλεύρη και της Σιακαβάρα. Ήταν ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, δηλαδή ουάου!».

Τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος στο Μπαλί, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να δημοσιεύει σε τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments