Lifestyle

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το room tour στην Βίλα τους στο Μπαλί για τον μήνα του μέλιτος

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το room tour στην Βίλα τους στο Μπαλί για τον μήνα του μέλιτος

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/Elizabeth Elechi A

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του Survivor στο Instagram

H Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί, έναν μήνα μετά τον γάμο τους.

Η πρώην παίκτρια του Survivor κι ο παθολόγος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν έναν μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Elechi Lemonidou (@elizabethelechi_)

Είχαν αποκαλύψει καιρό πριν, σε συνέντευξή τους πως θα περάσουν το ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί. Έτσι, αναχώρησαν το Σάββατο για τον προορισμό τους. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media φρόντισε φυσικά, να μοιραστεί υλικό με το κοινό της στα social media.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, το πολυτελές ξενοδοχείο που μένει με τον σύζυγό της.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκαναν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης. Ανάμεσα σε άλλα, επιβεβαίωσαν ότι θα ήθελαν να κάνουν πολλά παιδιά και σχολίασαν το ενδεχόμενο του «Survivor».

«Βεβαίως και θέλουμε απογόνους, όσους μπορέσουμε» είπε αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Σε ερώτηση για το αν θα δεχόταν να πάει η σύζυγός του στο «Survivor» ο ίδιος απάντησε: «Φυσικά, όχι μόνο θα της επιτρέψω, ο ίδιος την προτρέπω να πάει. Θα μου λείψει, αλλά θέλω να βγει πρώτη στο “Survivor”».

«Αν τη φλερτάρει κάποιος, θα του σπάσω τα μούτρα απλά. Δεν με ενδιαφέρει, είμαι παραδοσιακός» πρόσθεσε.

Και είπε στη συνέχεια: «Έβαλα το πόδι μου σε νερό για να περάσει ο πόνος, που με πάτησε στην εκκλησία. Ας με πατάει κάθε μέρα, αρκεί να είναι κοντά μου. Μόνο την Ελίζαμπεθ θέλω, δεν θέλω καμία άλλη. Αυτή η γυναίκα με έχει τρελάνει».

Σε ερώτηση που δέχτηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η ίδια σχολίασε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη. Τι να την καλέσω; Για να μου πάει χάλια ο γάμος;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments