Trash

Χρυσές Σφαίρες: Ξεχώρισε η Λόπεζ με την εμφανισή της στο κόκκινο χαλί – Ροζ φόρεμα με λουλούδια

Χρυσές Σφαίρες: Ξεχώρισε η Λόπεζ με την εμφανισή της στο κόκκινο χαλί – Ροζ φόρεμα με λουλούδια

Πηγή Φωτογραφίας: twitter/@BenniferUpdates

Η 81η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πολλή λάμψη και glam, με το «Poor Things» και το «Oppenheimer» να σαρώνουν τα βραβεία.

Το κόκκινο χαλί ήταν για ακόμη μία χρονιά εντυπωσιακό και λαμπερό, με εμφανίσεις που ξεχώρισαν. Πολλές ήταν οι καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς που επέλεξαν κομψά, σέξι ή και εκκεντρικά φορέματα που τράβηξαν τα βλέμματα και τα φώτα. Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και απαθανάτισαν τη στιγμή των λαμπερών αφίξεων.

View this post on Instagram

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

Η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε άλλη μία ροζ, φανταχτερή εμφάνιση εμπνευσμένη από την «Barbie», ενώ η Έμμα Στόουν, που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, επέλεξε ένα αραχνοΰφαντο φόρεμα Louis Vuitton.

Η Τζένιφερ Άνιστον εντυπωσίασε με ένα μαύρο, στράπλες Golce & Gabbana και κούρεμα α λα «Ρέιτσελ». Η Ρόζαμουντ Πάικ έκανε μια dramatic εμφάνιση με μαύρο Dior φόρεμα από δαντέλα και εντυπωσιακό headpiece.

H Τζένιφερ Λόπεζ ήταν η πιο εντυπωσιακή της βραδιάς, καθώς επέλεξε μια ροζ, στράπλες τουαλέτα Nicole + Felicia Couture και μια μακριά κάπα με ογκώδη τριαντάφυλλα σαν μανίκια. Η σούπερ εφαρμοστή τουαλέτα αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και αναδείκνυε τις σέξι καμπύλες της.Είχε τα μαλλιά της σε ένα vague χτένισμα και το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό. Η τραγουδίστρια συνοδευόταν από τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ και οι δυο τους έμοιαζαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments