Ελλάδα

Βόλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 33χρονου που βίαζε την 18χρονη

Βόλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 33χρονου που βίαζε την 18χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο 50χρονος τον χτύπησε στο κεφάλι και τον πυροβόλησε στην κοιλιά

Ο 50χρονος τον χτύπησε στο κεφάλι και τον πυροβόλησε στην κοιλιά

Κοιλιακή κάκωση από πυροβόλο όπλο και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 33χρονου που δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γαμπρό του το βράδυ της Τρίτης στον Βόλο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφρορίες για την εξέταση του ιατροδικαστή, η κοιλιακή κάκωση προκλήθηκε από τον πυροβολισμό και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατά πάσα πιθανότητα απο το κοντάκι της καραμπίνας, με το οποίο ο 50χρονος πατέρας της 18χρονης τον χτύπησε στο κεφάλι, μόλις η κόρη του, του αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε για χρόνια.

Σημειώνται ότι η νεκροψια νεκροτομή διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που βίωνε η 18χρονη από τον Βόλο, η οποία αναγκάστηκε να αποκαλύψει στους γονείς της, τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από τον κουνιάδο του πατέρα της, από 9 ετών.

Βόλος: Ο εφιάλτης της 18χρονης 

Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν το κορίτσι ήταν τότε εννέα ετών και ο δράστης 23. Τότε ο νεαρός άνδρας άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά το παιδί, θωπεύοντας μεταξύ άλλων και σε απόκρυφα του σημεία.  Το σκηνικό με τις παραπάνω πράξεις διήρκησε για τρία χρόνια κι όταν η κοπέλα έφτασε στην ηλικία των 12 ετών, τότε ξεκίνησε ένα μεγαλύτερο μαρτύριο.

Στην πιο τρυφερή ηλικία της βιάστηκε κατά εξακολούθηση από τον 33χρονο άνδρα, ακόμα και μέσα στο σπίτι των γονιών της. Το νοσηρό σκηνικό που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη ψυχή της ανήλικης, κράτησε για δύο χρόνια, καθώς ο δράστης βίαζε το ανήμπορο και φοβισμένο κορίτσι έως την ηλικία των 14 ετών.  Η φρίκη όμως δεν σταματούσε εκεί, καθώς ο θύτης έβγαζε φωτογραφίες και βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments