Ελλάδα

Μέγαρα: Είχε νοσηλευθεί ξανά ο 4χρονος έπειτα από βίαιο ξυλοδαρμό

Μέγαρα: Είχε νοσηλευθεί ξανά ο 4χρονος έπειτα από βίαιο ξυλοδαρμό

Πηγή Φωτογραφίας: eviaonline.gr, Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού»

Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού»

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 4χρονος στα Μέγαρα που δέχθηκε την μανία του πατριού του, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια το παιδί.

Ο ξυλοδαρμός του 4χρονου αγοριού από τον σύντροφο της μητέρας του σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα, συγκλονίζει. Ο 4χρονος, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα γίνονται γνωστά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 4χρονος διακομίζεται στο νοσοκομείο έπειτα από ξυλοδαρμό. Κι αυτό γιατί το ίδιο είχε συμβεί πριν κάποιο διάστημα, όταν είχε δεχθεί ιατρική βοήθεια λόγω χτυπημάτων.

Τότε, για την υπόθεση είχε ενημερωθεί το Ανηλίκων, ενώ είχε σχηματιστεί δικογραφία κατ’ αγνώστων.

Αναζητείται ο σύντροφος της μητέρας για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου

Οι αστυνομικοί αυτή τη φορά ενημερώθηκαν για τον ξυλοδαρμό του περίπου στις 15:00 της Τετάρτης. Η 29χρονη μητέρα του φέρεται να υποστήριξε ότι ο σύντροφός της χτύπησε τον 4χρονο γιο της επειδή δεν θέλει τα παιδιά της.

Το αγοράκι, που με την οικογένειά του διαμένει στο Βλυχό Μεγάρων, διακομίσθηκε αρχικά στο ΚΥ Μεγάρων, και στη συνέχεια στο Θριάσιο. Η κατάσταση της υγείας του, όμως, κρίθηκε σοβαρή και έτσι διακομίσθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments