Πολιτική

Ραγκούσης: Να ψηφιστεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση Μητσοτάκη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Ραγκούσης: Να ψηφιστεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση Μητσοτάκη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Πηγή Φωτογραφίας: [364930] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Κάναμε μια πρόταση με 10 σημεία. Αν μπορούν να γίνουν δεκτά τα 8 θα είναι μια θετική εξέλιξη»

Υπέρ της ψήφισης από τον ΣΥΡΙΖΑ της πρότασης Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών τάχθηκε ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης.

«Εμείς κάναμε μια πρόταση με 10 σημεία. Αν μπορούν να γίνουν δεκτά τα 8 όπως προκύπτει από τα λεγόμενα Μητσοτάκη θα είναι μια θετική εξέλιξη» υπογράμμισε χαρακτηριστικά εξηγώντας το σκεπτικό του για την υπερψήφιση της πρότασης του πρωθυπουργού μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

«Αφού η Νέα Δημοκρατία θα έχει πολλές διαρροές, αν είναι να περάσει η ρύθμιση θα περάσει αν ψηφιστεί από εμάς, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ. Από την ώρα επομένως που ξέρουμε ότι η υπερψήφιση θα είναι προϊόν αυτής της ετερόκλητης σύμπτωσης τεσσάρων κομμάτων, δεν μπορεί να είναι ένας νόμος που στην τελική του μορφή θα έχει και τα 10 που θέλουμε. Άρα πρέπει κι εμείς να δεχθούμε έναν συμβιβασμό και να κρατήσουμε αυτά τα δύο θέματα για μια επόμενη φάση και να νομοθετηθούν αφού τώρα δεν υπάρχει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία» υπογράμμισε.

«Αν αποκτήσει η χώρα και μάλιστα το προσεχές διάστημα νόμο που θα θεσμοθετεί γάμο oμόφυλων ζευγαριών και θα νομοθετεί δικαίωμα απόκτησης παιδιών με τεκνοθεσία θα είναι μια θετική εξέλιξη» δήλωσε κλείνοντας ο Γιάννης Ραγκούσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments