Lifestyle

Βίκυ Παπαδοπούλου: Η αντίδραση της μητέρας της στην καυτή σκηνή στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς»

Βίκυ Παπαδοπούλου: Η αντίδραση της μητέρας της στην καυτή σκηνή στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/prwianseeidon

Βίκυ Παπαδοπούλου: Τι της είπε η μητέρα της όταν είδε την σκηνή για πρώτη φορά

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/01) η ηθοποιός Βίκυ Παπαδοπούλου με αφορμή την συμμετοχή της στην σειρά της ΕΡΤ «Στα Σύρματα» και τον ρόλο τον οποίο υποδύεται.

View this post on Instagram

A post shared by Βίκυ Παπαδοπούλου (@vickypapadopoulou_official)

Μεταξύ άλλων, η Βίκυ Παπαδοπούλου κλήθηκε να θυμηθεί την αντίδραση της μητέρας της στην ερωτική σκηνή που είχε γυρίσει στην ταινία «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς».

Ειδικότερα, η Βίκυ Παπαδοπούλου σημείωσε πως «άμα δω ταινία στην οποία συμμετέχω πάνω από τρεις φορές, την τέταρτη θα την απολαύσω. Την πρώτη φορά είμαι πολύ μαζεμένη, έχω άγχος για το πώς θα είμαι και δεν την βλέπω συνολικά την ταινία. Την δεύτερη φορά καταλαβαίνω την ταινία και μετά σιγά σιγά αρχίζω να την απολαμβάνω».

«Στην “Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς” ήταν και η μητέρα μου μέσα στο σινεμά. Την είδαμε όλοι μαζί με τον σκηνοθέτη, τους συναδέλφους και την μαμά μου. Την είχα προειδοποιήσει βέβαια γιατί ξεκινάει η ταινία με μια ερωτική σκηνή. Αυτή η μάνα όμως δεν σοκάρεται πια με τίποτα! Της είπα: “Μαμά, έχει μια τολμηρή σκηνή στο έργο, μην σοκαριστείς”. “Άντε καλέ, σιγά” μου λέει» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δηλαδή η μαμά μου ήταν από αυτές που όταν της είπα ότι θα παντρευτώ, δεν ενθουσιάστηκε παρά είπε “αφού σε έχω δει τόσες φορές νύφη πια, κουράστηκα, βαρέθηκα”. Εντάξει, καταλαβαίνει την δουλειά μας. Με τον Γιάννη Οικονομίδη είχαμε κάνει πριν και το “Μικρό ψάρι” που ήταν επίσης πολύ ιδιαίτερος ο ρόλος μου εκεί αλλά νομίζω ότι δεν σοκάρεται εύκολα η μητέρα μου». Η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν! Αναρωτηθήκατε ποτέ ωστόσο πως γνωρίστηκαν και πως εξελίχθηκε αυτό το love story;

Αν θέλετε να μάθετε για την γνωριμία του ζευγαριού, και πως η σχέση τους εξελίχθηκε σε γάμο, συνεχίστε να διαβάζετε… Η πρώτη κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση ήταν στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος”. Η συνεργασία τους ωστόσο εξελίχθηκε σε κάτι πιο δυνατό και οι δύο ηθοποιοί ερωτεύτηκαν μέσα από τον χώρο του θεάτρου, με αποτέλεσμα να παντρευτούν τον Σεπτέμβρη του 2017 στην Πάτμο.

Για τη μεταξύ τους σχέση και το πώς πήραν την απόφαση να παντρευτούν ενώ κάτι τέτοιο δεν ήταν ποτέ στα όνειρά τους, οι ίδιοι είχαν δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή τους, “Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του. Κύριος του εαυτού του ο καθένας ξεχωριστά. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο και αυτό είναι σπάνιο γι αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου”, είπε η Βίκυ Παπαδοπούλου.

“Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο” συμπλήρωσε ο Θάνος Τοκάκης, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου είπε ότι δεν ήταν από τις γυναίκες που ήθελαν γάμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments