Lifestyle

Πλεύρης: «Δεν συμφωνώ με την αναγνώριση των ομοφυλόφιλων, παραβιάζεται η φύση, είναι διαστροφή»

Πλεύρης: «Δεν συμφωνώ με την αναγνώριση των ομοφυλόφιλων, παραβιάζεται η φύση, είναι διαστροφή»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Mega Καλημέρα

Πλεύρης: «Με διέγραψαν από το δικηγορικό σύλλογο, έβαλα τον γάτο μου να κλαίει»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στις κάμερες των εκπομπών για τη διαγραφή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, το νομοσχέδιο για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και τον επικείμενο γάμο του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

View this post on Instagram

A post shared by zappIT.gr (@zappit.gr)

«Για τα ομόφυλα ζευγάρια υπάρχουν οι νόμοι που βάζει το κράτος και υπάρχουν και οι νόμοι που βάζει η φύση. Εδώ παραβιάζεται η φύση. Δεν συμφωνώ καθόλου με την αναγνώριση των ομοφυλοφίλων, είναι μια διαστροφή» είπε ο 84χρονος.

Στην πορεία, όταν τον ρώτησαν για τον γάμο του, o Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε ότι πρόκειται να παντρευτούν με την 49χρονη σύντροφό του «εν καιρώ».

Όσο για τη διαγραφή του από τον δικηγορικό σύλλογο, απάντησε ειρωνικά: «Έχω βάλει τη γάτα μου να κλαίει».

View this post on Instagram

A post shared by Ellada 24 (@ellada24gr)

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μετά την οριστική διαγραφή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με τον δικηγόρο να δηλώνει στον Alpha «έχω βάλει τη γάτα μου να κλαίει».

Όπως είπε δεν τον πειράζει «καθόλου» η απόφαση αυτή η οποία, όπως παραδέχθηκε, έγινε «γιατί χαιρέτισα ναζιστικά στο δικαστήριο».

«Η διαγραφή μου έγινε για πολιτικούς λόγους όχι επειδή έκανα κάποιο ποινικό αδίκημα. Θα πάω στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα κερδίσω» κατέληξε στο σχόλιό του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Η οριστική διαγραφή του κ. Πλεύρη από τον ΔΣΑ προέκυψε μετά την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου η οποία ελήφθη υπό την προεδρία της πρόεδρου του Αρείου Πάγου Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα.

View this post on Instagram

A post shared by Ellada 24 (@ellada24gr)

Τον περασμένο Μάρτιο με ομόφωνη απόφαση του Α΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (πρόεδρος ο Χαράλαμπος Συμεωνίδης) διαγράφηκε από τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας ο κ. Πλεύρης για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς του μέσα στη δικαστική αίθουσα και ενώ ήταν συνήγορος του Γιάννη Λαγού.

Της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ είχαν προηγηθεί οι σχετικές ενέργειες του προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Βερβεσού, της συντονίστριας των Πειθαρχικών Τμημάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Μαρινέττας Γούναρη-Χατζησαράντου και του πρόεδρου των Πειθαρχικών Συμβουλίων του ΔΣΑ Ζήση Κωνσταντίνου.

Έτσι, μετά την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού, η οποία επικύρωσε την απόφαση του Πρωτοβάθμιου, ο κ. Πλεύρης πλέον δεν θα μπορεί να ασκεί δικηγορία, ενώ ταυτόχρονα θα μπλοκαριστεί στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΔΣΑ η έκδοση γραμματίων προείσπραξης στο όνομά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments