Πολιτική

Αποστολάκης: Είκοσι μέρες θα πάει στον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης και το υπόλοιπο θα το εξαγοράσει

Αποστολάκης: Είκοσι μέρες θα πάει στον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης και το υπόλοιπο θα το εξαγοράσει

Πηγή Φωτογραφίας: Τέταρτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024. Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Πότε θα πάει φαντάρος ο Στέφανος Κασσελάκης;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης μίλησε το Action 24 και αναφέρθηκε στη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη και τη χρονική περίοδο που θα υπηρετήσει.

«Η στράτευση προβλέπεται να γίνει με την κληρουχία του Μαρτίου, η οποία είναι γύρω στις 15 του μηνός, το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Εκείνος έχει δικαίωμα, επειδή έχει ξεπεράσει τα 35, να διαλέξει και να ζητήσει μία ημερομηνία λίγο νωρίτερα από την ένταξη στην κληρουχία» είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Ποια είναι η τυπική διαδικασία. Ο πρόεδρος έχει αναβολή στράτευσης μέχρι το τέλος του 2023. Από τη στιγμή που έχει έρθει στην Ελλάδα λήγει η αναβολή του και πρέπει να στρατευτεί» σημείωσε.

«Επειδή μπαίνουν κι άλλα ζητήματα, γι’ αυτό λέμε ότι μπορεί να χρειαστεί μία με δύο μέρες διαφοροποίησης. Θα παρουσιαστεί και θα καταταχθεί στο Στρατό Ξηράς, είναι κάτι που προβλέπεται» τόνισε, μεταξύ άλλων.

«Συνήθως οι εξ’ αναβολής μπαίνουν στον Στρατό Ξηράς και στην Αυλώνα. Είναι υποχρεωμένος να υπηρετήσει 20 ημέρες και το υπόλοιπο θα το εξαγοράσει» κατέληξε ο Ευάγγελος Αποστολάκης ως προς τη χρονική περίοδο που θα υπηρετήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments