Lifestyle

Απόστολος Γκλέτσος: «Το παιδί μου είναι ”χαζό” σαν κι εμένα, νομίζει ότι θα αλλάξει τον κόσμο»

Απόστολος Γκλέτσος: «Το παιδί μου είναι ”χαζό” σαν κι εμένα, νομίζει ότι θα αλλάξει τον κόσμο»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Faysbook.gr

«Η κόρη μου είναι 22 χρονών, είναι στο Πανεπιστήμιο και έχουμε πολλά κοινά. Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό σαν και μένα»

O Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στην κόρη του και τη σχέση που έχουν, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αρχικά, ο ηθοποιός δήλωσε: «Η κόρη μου είναι 22 χρονών, είναι στο Πανεπιστήμιο και έχουμε πολλά κοινά. Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό σαν και μένα. Δεν είναι για αυτόν τον κόσμο, είναι λίγο χαζό. Είναι λίγο χαζό, είναι λίγο καλλιτέχνης. Είναι καλλιτέχνης μωρέ, θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και σκηνοθεσία. Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο, όπως πίστευα και γω ότι θα φτιάξω τον κόσμο. Εγώ μέσα από την πολιτική, βέβαια, έτσι κι αυτό. Έχουμε την ίδια πετριά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Απόστολος Γκλέτσος (@apostolosgletsos)

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ έντονα για την ιδέα μας για τον κόσμο γιατί… συμφωνούμε! Δυστυχώς, συμφωνούμε! Το παιδάκι και αυτό θα περάσει τα ίδια με εμένα, τις ίδιες κακουχίες, κάτι ξέρω και εγώ σαν πατέρας».

Για το αν τον βοήθησε η εμφάνισή του στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο ηθοποιός απάντησε: «Ο 25αρης που ξεκινά μία δουλειά δεν καταλαβαίνει τι “κουβαλάει” και καλά κάνει και δεν καταλαβαίνει, διοτί αν βασιστεί στην εξωτερική εμφάνιση δεν θα πάει παρακάτω. Εγώ δεν νομίζω πως το σκέφτηκα σοβαρά ποτέ ότι έχω κάτι… Είχα και άλλες αναζητήσεις εγώ. Τότε εγώ ασχολούμουν πολύ περισσότερο με το ΚΚΕ παρά με την τηλεόραση».

Για τη συμμετοχή του στη «Γη της ελιάς» δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έγινε αυτή η πρόταση από το κανάλι, από τους δημιουργούς, σε μία σειρά με μεγάλη επιτυχία. Επιτυχία εξασφαλισμένη, τριάμιση χρόνια… Σου δημιουργεί ευθύνη και άγχος. Δεν σε έχουν ανάγκη, είναι πρώτοι, στο μεγαλύτερο κανάλι και ξαφνικά σου λένε “έλα κι εσύ”. Δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα να συνεργαστώ με την Άντζελα Γκερέκου. Έχει ένα star quality, ένα μέγεθος. Δεν είχαμε από την αρχή οι δυο μας σκηνές. Έπαιξα πρώτα με άλλα τρία “μεγέθη”: τη Λυδία Κονιόρδου και μετά με τη Μάρω Κοντού. Και οι τρεις κυρίες μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα υπάρξει ειδύλλιο σύντομα. Αυτός (σ.σ. ο “Τζον Μακρίδης” – ο ήρωας που υποδύεται) κάνει το πρώτο βήμα στα πρώτα πέντε επεισόδια. Ξεκινάει ένα φλερτ».

Όσον αφορά τον συνδυασμό της υποκριτικής με την πολιτική, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε: «Αν δεν είσαι από πολιτικό τζάκι πρέπει να βρεις τρόπο να σε μάθει ο κόσμος. Είναι μία καλή βοήθεια λοιπόν να σε ξέρει ο κόσμος μέσα από το θέατρο, την τηλεόραση… Ένας φτωχός, όσο καλός επιστήμονας και να είναι, εάν δεν έχει πλούσιο μπαμπά δεν μπορεί να μπει στην πολιτική. Ενώ ένας ηθοποιός και φτωχός να είναι τον ξέρει ο κόσμος και μπορεί και να ‘’προκόψει’’. Μιλάω για εμένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments