Lifestyle

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μπήκα στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση κύλης αλλά τελικά βγήκα έχοντας….

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μπήκα στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση κύλης αλλά τελικά βγήκα έχοντας….

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Στούντιο Με Θέα

Ο επιχειρηματίας μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, παραχώρησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» το πρωί της την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

Ο επιχειρηματίας περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε φέτος.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Εύχομαι το 2024 να είναι τυχερό για όλο τον κόσμο και πάνω απ’ όλα υγεία. Είναι η πρώτη μέρα μετά το νοσοκομείο που βγαίνω έξω και θεώρησα σωστό λόγω της ημέρας να έρθω εδώ, να κάνω τον σταυρό μου στην εκκλησία», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Klidonaris (@vasi_klido_official)

Και πρόσθεσε: «Όλη η Ελλάδα περνάει ένα λούκι, είτε έτσι είτε αλλιώς. Πέρασα κι εγώ το δικό μου λούκι, πιστεύω τουλάχιστον η καινούργια χρονιά να φέρει γούρι σε όλους. Δεν με βλέπεις πώς έχω γίνει; Αυτό που μου είπαν οι γιατροί είναι ότι βοήθησε που είμαι γυμνασμένος και κάπως αδύνατος. Πέρασα τις γιορτές στο σπίτι με τα παιδιά μου, με φίλους που ήρθαν. Ήρθε και ο Νάσος από το εξωτερικό, θα ξαναφύγει. Ο Άρης [ο μικρότερος γιος] στέκεται δίπλα μου».

«Μια απλή εγχείρηση πήγα να κάνω, μία κήλη. Την έκανα, πήγα σπίτι μου, όλα καλά. Κατάλαβα όμως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά από 4 ημέρες μπήκα πάλι στο νοσοκομείο και έγινε η δεύτερη εγχείρηση. Στάθηκα πολύ τυχερός με τον ειλεό. Στο χειρουργείο μπήκα 9 η ώρα το βράδυ. Τέλος καλό, όλα καλά», κατέληξε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του: «Είμαι ένα από τα πολλά θύματα» Ακόμη μια αναφορά στον πλειστηριασμό του σπιτιού του έκανε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ο επιχειρηματίας είπε: «Δεν θα το βάλω κάτω, θα φτάσω μέχρι εκεί που επιτρέπει ο νόμος και το Σύνταγμα. Είμαι ένας από τα πολλά θύματα, ίσως και να βρω και δύο δικηγόρους, αλλά ο κόσμος δεν έχει χρήματα να φάει, πόσο μάλλον να διεκδικήσει την περιουσία του, να πληρώνει τα έξοδα;».Συνέχισε, σχολιάζοντας: «Δεν θέλω να κάνω τον αντάρτη, αλλά προσπαθώ να δω πως θα δικαιωθώ εγώ και όλοι οι Έλληνες που κινδυνεύουμε».

Τέλος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχτηκε και τα σχόλια που λαμβάνει. Όπως είπε: «Ήρθε και με βρήκε Συνταγματολόγος. Κάποιοι ακούνε αυτά που λέω, μπορεί καμιά φορά να λέω υπερβολές, αλλά με φτάνει ο πόνος μου εκεί. Με πνίγει το παράπονο. Έσπασε η δουλειά μας, δεν παίρνουμε λεφτά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments