Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Μετά την πρόταση του j2us στο Λονδίνο με την Ντορέττα Παπαδημητρίου [vid]

Νίκος Μουτσινάς: Μετά την πρόταση του j2us στο Λονδίνο με την Ντορέττα Παπαδημητρίου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/nikos Moutsinas

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε καλοντυμένοι σαν μοντέλα

Στο Λονδίνο βρίσκονται η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι δυο ηθοποιοί και παρουσιαστές, που είναι καλοί φίλοι, θέλησαν να κάνουν ένα ταξίδι και να περάσουν λίγο χρόνο εκτός ρουτίνας και προγράμματος. Φέτος συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και να ξεκουραστεί.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις στιγμές τους στην πρωτεύουσα της Αγγλίας με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, οι δυο τους πήγαν να παρακολουθήσουν και ορισμένες θεατρικές παραστάσεις, όπως το διάσημο μιούζικαλ «Stranger Things: The First Shadow». Επίσης, σε μια φωτογραφία πόζαραν μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Λονδρέζοι».

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θυμώνω γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ τη στενοχώρια μου πολύ εύκολα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην τηλεόραση, αλλά και στον χαρακτήρα της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, ανέφερε: «Εγώ αν ήθελα να πάρω τηλέφωνο κάποιον και να τον βρίσω, θα έπαιρνα τον ίδιο. Τα λέω και τα λέω και αρκετές φορές και με διάφορους τρόπους. Πιο πολύ εκτονώνω τον θυμό μου στον ψυχολόγο, αλλά γενικά εκφράζω το μέσα μου».

Πρόσθεσε επίσης: «Θυμώνω, γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ τη στενοχώρια μου πολύ εύκολα και μου είναι πιο εύκολο να τη μετουσιώσω σε θυμό. Με πληγώνει πολύ αυτό. Αλλά γενικά, τα λέω».

Για την απουσία της από την τηλεόραση, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει, ανέφερε: «Το έχω στο μυαλό μου, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι όπως κάναμε το πρωινό. Έχει αλλάξει ο τρόπος που γίνονται οι εκπομπές, μου αρέσει πιο πολύ το αμιγώς ψυχαγωγικό, να είναι ξεκάθαρη η θεματολογία μιας εκπομπής. Είναι και τι μπορεί να υποστηρίξει ο καθένας».

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Δεν μπορώ με τίποτα να παρουσιάσω τις ειδήσεις. Κάτι ψυχαγωγικό, αστείο και χαρούμενο, να το βλέπει ο άνθρωπος από τον καναπέ του, θα το έκανα. Θα μπορούσε να είναι παιχνίδι, μου αρέσουν πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments