Ελλάδα

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ένα 15χρονο κορίτσι, φίλη της 17χρονης και θύμα του κυκλώματος, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκάλυψε πώς έπεσε στα «δίχτυα» των μαστροπών και περιέγραψε όσα βίωσε.

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ένα 15χρονο κορίτσι, φίλη της 17χρονης και θύμα του κυκλώματος, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκάλυψε πώς έπεσε στα «δίχτυα» των μαστροπών και περιέγραψε όσα βίωσε.

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ένα 15χρονο κορίτσι, φίλη της 17χρονης και θύμα του κυκλώματος, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκάλυψε πώς έπεσε στα «δίχτυα» των μαστροπών και περιέγραψε όσα βίωσε.

«Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα, τους έμαθα από τη 17χρονη, την οποία ήξερα από την ηλικία των 14, όταν δεν έκανε αυτή τη δουλειά. Μετά την παρέσυρε η… και άρχισε να εκδίδεται. Από τα 100 ευρώ της έδινε τα 50, πάντα της έδινε κάποιο ποσό. Τη συμπαθούσε την…, την έβλεπε σαν μεγαλύτερη αδερφή» είπε η 15χρονη.

«Μας είχε πει ότι την είχε παρασύρει εκείνη και άλλη μια κοπέλα. Μας έλεγε πως αν δεν υπήρχε εκείνη δε θα είχε μπλέξει… Έκλειναν ραντεβού με μεγαλύτερους άνδρες και έπαιρναν λεφτά. Από τον έναν πελάτη, γνώριζε τους άλλους», ανέφερε και αποκάλυψε γιατί ενεπλάκη και η ίδια στο κύκλωμα: «Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα. Έπαιρνα 100-150 ευρώ. Το έκανα για δύο εβδομάδες».

Συνελήφθησαν 26χρονη μαστροπός και 63χρονος πελάτης

Στη σύλληψη ακόμα δύο προσώπων για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα και θυμίζει την υπόθεση του Κολωνού, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Η μία σύλληψη αφορά 26χρονη, η οποία φέρεται να είχε ρόλο μαστροπού, ενώ η δεύτερη έναν 63χρονο πελάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη διευκόλυνε ανήλικη στην εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, στα οποία μετέβαιναν μαζί. Όλα αυτά έγιναν εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Ο 63χρονος, στα τέλη Αυγούστου του 2023, προέβη σε ερωτικές πράξεις με ανήλικες 16 και 18 ετών, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Αθήνα, έναντι αμοιβής και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ, έκαστη, ενώ επίσης, κατά το παρελθόν, είχε προβεί σε όμοιες πράξεις, επανειλημμένες φορές, με ανήλικη, έναντι χρηματικής αμοιβής 200 ευρώ την κάθε φορά, σε μη προσδιορισμένο επακριβώς χρόνο, αλλά πάντως ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κατά τα έτη 2022 και 2023.

Οι μαστροποί, με βασικό πρωταγωνιστή μία 31χρονη γυναίκα, έβρισκαν ανήλικες κοπέλες, τις οποίες έπειθαν να συμμετάσχουν στο κύκλωμα με αντάλλαγμα τα χρήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments