Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: «Έπεσαν να μας φάνε επειδή καλέσαμε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Έπεσαν να μας φάνε επειδή καλέσαμε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Radiant Professional Make up

Η απάντηση της παρουσιάστρας στα κακεντρεχή σχόλια

Αρνητικά σχόλια και κριτική δέχτηκε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το γεγονός ότι φιλοξένησε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου και τις απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους

Η παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας 15/1, πήρε θέση και θέλησε να ξεκαθαρίσει, για τα όσα συνέβηκσαν στην εκπομπή της, όταν ο πάτερ, με τις προκλητικές δηλώσεις του, πρόσβαλλε τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Γιάννη Πουλόπουλο, με τον οποίο ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

«Να να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ο αρχιεπίσκοπος της Κρήτης που έβγαλε έναν πάρα πολύ γλυκό λόγο και, επειδή είπατε για την εκπομπή, έπεσαν να μας φάνε για ποιον λόγο φιλοξενήσαμε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να πω ότι εδώ φιλοξενούμε τους πάντες και ταυτόχρονα, επειδή πάρα πολύς κόσμος πηγαίνει στην εκκλησία, καλό θα είναι να ακούσουν αυτές τις ρητορικές μίσους κάποιοι σεβασμιότατοι και να καταλάβουν ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει», πρόσθεσε.

Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Είστε διαστροφικός» – Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Λόγο γεμάτο προσβολές για τα ομόφυλα ζευγάρια και τους ομοφυλόφιλους έβγαλε ο πάτερ Στυλιανός Καρπαθίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από τους συντελεστές της εκπομπής.

Ο πάτερ Στυλιανός για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια είπε μεταξύ άλλων ότι: «Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε αυτή η φύση μας λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη αλλά είναι μέσα στο μίσος», είπε και μίλησε για το συμπόσιο του Πλάτωνα.

Εκεί απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος που του ανέφερε τη θεωρία για το μισό πορτοκάλι.

«Θεωρεί απολύτως αφύσικο να συνέρχονται δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου», είπε ο πάτερ.

«Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι», τόνισε και ο Γιάννης Πουλόπουλος αντέδρασε λέγοντας ότι τον προσβάλλει προσωπικά.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό», συνέχισε ο Στυλιανός Καρπαθίου κι ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τι πράγμα μιλάει.

«Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο», του απάντησε.

«Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να του κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο», πρόσθεσε ο πατέρας.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ρώτησε τον πάτερ τι θα έκανε αν ένα από τα παιδιά του ήταν ομοφυλόφιλος τι θα έκανε, αλλά απέφυγε να απαντήσει.

Παρόλα αυτά συνέχισε με προσβολές στον Γιάννη Πουλόπουλο λέγοντάς του: «Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές. Σας λέω διαστροφικό».

«Τζάμπα ταξίδι 850 χρόνια πριν» – «Γιατί δεν το είπες μπροστά του;» Μετά την αποχώρηση του πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου από το πλατό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο για να πει τη δική του άποψη.

Ωστόσο, τόσο το κοντρόλ όσο και η Κατερίνα Καινούργιου δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια, από τη στιγμή που ο πάτερ είχε φύγει.

«Δεν με αφήνει ο Θέμης Μάλλης, έχει φύγει ο πάτερ και δεν είναι σωστό. Θα έπρεπε να τοποθετηθείς και πριν, αν θέλεις τη γνώμη μου» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Όχι θα επιμείνω σε αυτό. Θέλω να υποστηρίξω τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου γιατί μου έδωσε τζάμπα ένα ταξίδι 850 χρόνια πριν, τον είδα ως ιεροεξεταστή στην Ιερά Εξέταση να βασανίζει τον συνάδελφό μου», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Γιατί δεν το είπες μπροστά του; Η εκπομπή αποδέχτηκε αυτά που είπε; Ο Γιάννης ήταν ενήμερος ότι θα έρθει ο πάτερ εδώ. Εγώ τοποθετήθηκα εκείνη την ώρα, εσύ γιατί όχι;» τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments