Lifestyle

Ναταλία Γερμανού: «Όλα αυτά που φοράω κοστίζουν 52 ευρώ, είμαι η “φθηνότερη” παρουσιάστρια»

Ναταλία Γερμανού: «Όλα αυτά που φοράω κοστίζουν 52 ευρώ, είμαι η “φθηνότερη” παρουσιάστρια»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Natalia Germanou Official

«20 ευρώ το παντελόνι, 20 το ζακετάκι και 10 το φανελάκι» είπε στον αέρα - Δείτε το βίντεο

Η Ναταλία Γερμανού απευθύνθηκε στις γυναίκες που την παρακολούθησαν από το σπίτι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, για να τους πει την οικονομική τιμή των ρούχων που επέλεξε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou (@natalia_germanou)

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» ότι συνολικά ό,τι φορούσε κόστισε 52 ευρώ.

«Θέλω να πω ειδικά προς τις φίλες τηλεθεάτριες που με παρακολουθούν ότι όλα αυτά που φορώ από πάνω μέχρι κάτω, κοστίζουν όλα 52 ευρώ. Είμαι η φθηνότερη… Δεν ακούγεται να πω ωραίο η πιο φθηνή παρουσιάστρια. Αν θέλεις κάτι, μπορείς να το βρεις. Είναι από πολύ γνωστό μαγαζί. 20 ευρώ το παντελόνι, 20 το ζακετάκι κι άλλα 10 το φανελάκι. Να είστε καλά να με χαίρεστε. Είναι Ναταλία αυτό. Σήμερα εκτάκτως. Έβαλα ό,τι βρήκα γιατί άργησα να ξυπνήσω» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της για τα φίλτρα στις φωτογραφίες της – Δεν σημαίνει κάτι ούτε για σας ούτε για μένα, γράφει

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η Ναταλία Γερμανού στα social media, πριν από μερικές ημέρες.

Η παρουσιάστρια πόζαρε στο στολισμένο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται», μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχοντας επεξεργαστεί το στιγμιότυπο με φίλτρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό δεν άφησε ασχολίαστη τη φωτογραφία της στο Instagram, με τους θαυμαστές της να τονίζουν πως το Photoshop στις φωτογραφίες της είναι υπερβολικό.

«Έχεις λίγα Χριστούγεννα στα φίλτρα σου» έγραψε ένας από τους ακολούθους της. Πολλοί τέλος, σχολίασαν ότι με αυτή τη φωτογραφία δύσκολα αναγνωρίζει κανείς πως είναι εκείνη. Κάνοντας χιούμορ, ορισμένοι έγραψαν «ποια είναι η κοπέλα;».

Η ίδια ωστόσο, θέλησε να απαντήσει στα σχόλια του κοινού, κάνοντας ορισμένες παρατηρήσεις. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού απάντησε στο σχόλιο μιας θαυμάστριάς της, η οποία της έγραψε: «Ρε Ναταλάκι, βγάλε το φίλτρο. Είσαι γκόμ*** και χωρίς αυτό».

Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν η εξής: «Ακούστε κυρία Κ*, με πολύ σεβασμό και εκτίμηση για το χρόνο που διαθέσατε να σχολιάσετε στη φωτογραφία μου. Κατ’ αρχάς, σας ευχαριστώ για το κοπλιμέντο. Τώρα το πως επιλέγει ο κάθε άνθρωπος να διαχειριστεί τις δικές του φωτογραφίες στον δικό του λογαριασμό να βάλει φίλτρο ή να μη βάλει να τονίσει ή να ασχημύνει να βάψει ή να ξεβάψει πάντα πίστευα πως είναι προσωπικό θέμα του καθενός και ζήτημα μηδαμινής σημασίας. Εννοώ πως δεν σημαίνει κάτι ούτε για σας ούτε για μένα. Σας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και πολλή αγάπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments