Lifestyle

Survivor 2024: Ήττα για τους Διάσημους, στον τάκο ο Παύλος – «Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης»

Survivor 2024: Ήττα για τους Διάσημους, στον τάκο ο Παύλος – «Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/

Ο Παύλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Με ήττα των Διάσημων ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα στο Survivor 2024 και τον Παύλο Παπαδόπουλο να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των «Κόκκινων».

Οι Μαχητές έδειξαν πως έχουν αφήσει πίσω τους την πρώτη εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ κατά την οποία γνώρισαν 4 σερί ήττες και είδαν την Ανδριάνα Καγιά να αποχωρεί από την ομάδα τους και τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Στο επεισόδιο της Κυριακής (14/1) οι Δώρα Νικολή, Μαριλίνα Βακονδίου και Ιωάννα Τζαβέλα που επίσης ήταν υποψήφιες, σχολίασαν την παραμονή τους αλλά και την αποχώρηση της συμπαίκτριάς τους.Οι δύο ομάδες παρέλαβαν τις προμήθειες της νέας βδομάδας και το έριξαν στο μαγείρεμα, έτσι ώστε να πάρουν ενέργεια ενόψει του αγωνίσματος ασυλίας.

Παράλληλα συνεχίστηκαν και οι εξομολογήσεις των παικτών με τον Σάββα Γκέντσογλού να παίρνει σειρά. Ο ποδοσφαιριστής και παίκτης των Διάσημων αναφέρθηκε στην ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2012, ενώ περιέγραψε με συγκίνηση, τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του, που αφορούσε τον θάνατο του νονού του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης του ριάλιτι, περνούσε πολύ χρόνο με τον νονό του και τον θεωρούσε δεύτερο πατέρα.

Ο Σάββας Γκέντσογλου είπε τα εξής: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον νονό μου, τον οποίο είχα σαν πατέρα μου. Ήταν τόσο έντονη η φιγούρα του στη ζωή μου, που έναν μήνα ζούσα με την κανονική μου οικογένεια στο σπίτι και τον άλλον μήνα, έμενα με τον νονό και τη νονά μου. Ο άνθρωπος αυτός είχε πάρα πολλά προβλήματα, ήταν νεφροπαθής έκανε αιμοκάθαρση κάθε 3 ημέρες και γενικά περνούσε πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ήταν μαχητής δεν τον έριχνε ποτέ τίποτα, ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Και το βίωσα και σχετικά μικρός γιατί ήμουν 15 χρονών όταν πέθανε, ένιωσα σαν να έχασα τον έναν από τους δύο μου πατεράδες».

Οι Διάσημοι στον αγώνα ασυλίας δεν θα είχαν στην διάθεση τους την Κατερίνα Δαλάκα καθώς δεν ένιωθε καθόλου καλά λόγω πυρετού ανέβασε.

«Έχω 40 πυρετό, δεν είναι πάλι το ίδιο. Καίω ρε, για αυτό νευριάζω γιατί ξέρω ότι θα μου κρατήσει κάποιες μέρες».

Ο Αλέξης Παππάς, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να προστατέψουν την Κατερίνα Δαλάκα και να μην παίξει στο αγώνισμα ασυλίας. «Δηλαδή, μακάρι να είναι καλά η Κατερίνα, αλλά και να είναι, εγώ θα έλεγα να μην παίξει. Να την προστατέψουμε γιατί μπροστά μας έχουμε πολύ δρόμο» είπε ο παίκτης.

Η παίκτρια του Survivor πήγε στο νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα αποφάσισε και ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να μην αγωνιστεί για το έπαθλο φαγητού και την ασυλία.

«Δεν νιώθω τόσο καλά ώστε να μπορέσω να ανταγωνιστώ, θεωρώ ότι αν παίξω σήμερα θα χάσω κι άλλες μέρες από το παιχνίδι, οπότε φέτος βάζω πάνω από όλα την υγεία μου και μετά το παιχνίδι», με τους υπόλοιπους παίκτες να τη χειροκροτούν. Ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε στη συνέχεια πως και η άποψη του γιατρού, είναι ίδια με αυτή της Κατερίνας Δαλάκα.H ήττα των Διάσημων φάνηκε πως ενόχλησε αρκετά κάποιους παίκτες της ομάδας οι οποίοι τα έβαλαν με τον Ρομπ με τον Γκέτσογλου να κάνει θέμα ότι ο παίκτης των Μαχητών δεν ένιωθε καλά, όμως στους πανηγυρισμούς χοροπήδαγε.Οι Διάσημοι είδαν πως η στρατηγική τους με το Ρομπ δεν λειτούργησε και για να αποδιοργανώσουν τους Μπλε βρήκαν πάτημα σε μια φράση του Φάνη Μπολέτση στην Ασημίνα Χατζηανδρέου δημιουργώντας μια νέα κόντρα.

Πρώτα τέθηκε το ζήτημα με την αδιαθεσία του Ρομπ και στη συνέχεια η Ασημίνα αναφέρθηκε στον Φάνη τονίζοντας ότι την ειρωνεύτηκε για τις συμμετοχές της στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο παίκτης των Μαχητών ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιό του, όμως το «Βουνό» θεώρησε ότι έγινε επίτηδες.

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, τα παιδιά ψήφισαν. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης στην ομάδα. Μπαίνω, τα δίνω όλα μου στα run. Μπορεί να έχω περισσότερες ήττες γιατί με ματσάρουν περισσότερο τα παιδιά. Αν έρθει η ώρα να παίξω στη μονομαχία, κανένα πρόβλημα», είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος μετά την υποψηφιότητά του!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments