Αθλητισμός

Μια ξεχωριστή κορυφή έκανε δική του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ…

Μια ξεχωριστή κορυφή έκανε δική του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ…

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ως ο πρώτος ξένος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού μπορεί να λογίζεται πλέον ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ως ο πρώτος ξένος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού μπορεί να λογίζεται πλέον ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ μάζεψε 15 ριμπάουντ στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με τον Κολοσσό Ρόδου, φτάνοντας τα 632 ξεπερνώντας έτσι Ιγνάθιο Ντε Μιγκέλ, στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πέρασε ένα ακόμη βράδυ στη… δουλειά χθες (15/1) κάνοντας τη διαφορά για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Κολοσσό H Hotels. Ξέχωρα από το νέο εντυπωσιακό του double-double, ο Σέρβος σέντερ έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο 1ος ξένος ριμπάουντερ των «ερυθρόλευκων» στη Stoiximan Basket League.

Ο Μιλουτίνοφ με τα 15 ριμπάουντ που μάζεψε στον χθεσινό αγώνα, έφτασε τα 632 και για να πιάσει αυτήν την κορυφή, ξεπέρασε τον Ιγνάθιο Ντε Μιγκέλ που είχε 618 ριμπάουντ στην τετραετία 1999-2003. Είναι η τρίτη κορυφή που πιάνει ο Μιλουτίνοφ στις λίστες των ξένων παικτών του Ολυμπιακού μετά από εκείνες των αμυντικών ριμπάουντ (377) και των κοψιμάτων (105). Με την προσπέραση του στον Ντε Μιγκέλ, ο Μιλουτίνοφ έγινε συνολικά ο 8ος ριμπάουντερ του Ολυμπιακού στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments