Ελλάδα

Ο κρεοπώλης τηλεφώνησε στον Μπάμπη πριν εξαφανιστεί –Μπορεί να υπάρχει δεύτερο ή τρίτο άτομο

Ο κρεοπώλης τηλεφώνησε στον Μπάμπη πριν εξαφανιστεί –Μπορεί να υπάρχει δεύτερο ή τρίτο άτομο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Νέα τροπή μπορεί να λάβει η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, γιατί φέρεται ο κρεοπώλης να πήρε πρώτος τηλέφωνο τον άνδρα και όχι να έγινε το αντίθετο, όπως είχε ισχυριστεί στις αρχές.

Τις έρευνες συνδράμουν ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή

Νέα τροπή μπορεί να λάβει η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, γιατί φέρεται ο κρεοπώλης να πήρε πρώτος τηλέφωνο τον άνδρα και όχι να έγινε το αντίθετο, όπως είχε ισχυριστεί στις αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο 50χρονος φέρεται να διέγραψε όλους τους έντονους διαλόγους που είχε με τον 31χρονο και να ισχυρίστηκε πως ο εξαφανισμένος τον πήρε τηλέφωνο το βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη του. Όμως, φέρεται να έγινε το αντίθετο, κάτι που αν ισχύει, αλλάζει το σκηνικό της υπόθεσης.

Επίσης, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στην εκπομπή του Mega και ανέφερε ότι μπορεί να εμπλέκεται δεύτερο ή και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, ενώ ζήτησε να δράσουν γρήγορα οι αρχές.

«Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο άνθρωπος που είναι στο “κάδρο” τα γνώριζε πολύ καλά γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής. Συνεχίζονται οι έρευνες. Έχει ενεργοποιηθεί ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή και θα πάρουν μέρος στις έρευνες», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακόμη, τόνισε ότι οι αρχές πρέπει να κάνουν γρήγορα «για να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Άλεξ στη Βέροια, μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μας λέει ότι μπορεί να υπάρχει 2ο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει 2ο αυτοκίνητο, ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών – εκεί σταματά και το σήμα του τηλεφώνου του Μπάμπη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments