Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ατρόμητος πέρασε με 4άρα και περιμένει Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ατρόμητος πέρασε με 4άρα και περιμένει Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: [366483] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2023 - 2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ. (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Το 1-1 του πρώτου αγώνα τα άφηνε όλα ανοιχτά σε ό,τι αφορά την υπόθεση πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας

Το 1-1 του πρώτου αγώνα τα άφηνε όλα ανοιχτά σε ό,τι αφορά την υπόθεση πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, στη ρεβάνς όμως ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με γκολ των Τριμμάτη, Αντζιέλσκι, Τσακμάκη και Βέργου νίκησε με 4-0 την ΑΕΛ και περιμένει στην επόμενη φάση όποιον περάσει από το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον Μαρκετζάνι στο 9′ να φλερτάρει με ένα πολύ μεγάλο λάθος αλλά την τελευταία στιγμή κατάφερε να διώξει, με τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν έτσι στο γκολ. Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι και στο 26′, αυτή τη φορά χάρη σε… δική τους προσπάθεια αλλά ο Ογκμπόε με κεφαλιά από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, για να έρθει τελικά το γκολ για… τους γηπεδούχους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AtromitosFC 🔵⚪⚽️ (@atromitosathinonfc)

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοφ, Αθανασίου, Πομόνης (72′ Ασεβέδο), Έντερ, Καραμάνης (81′ Βαλένσια), Κούεν (67′ Κούντε), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (72′ Βέργος), Βρακάς (67′ Ντιρκς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Πλέγας (63′ Παπαδόπουλος), Μαυρίας (85′ Βλιώρας), Παπαγεωργίου, Ογκμπόε (63′ Στίνα), Ουατάρα (63′ Αντράντα), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδανός (63′ Νίνο), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments