Focus

Ο Μαρκ Ράφαλο αποκαλύπτει τον λόγο που δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο

Ο Μαρκ Ράφαλο αποκαλύπτει τον λόγο που δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο

Πηγή Φωτογραφίας: Photograph by: Matthias Vriens-McGrath/ It took years of failed auditions before Tinseltown took an interest in Mark Ruffalo. Not that he fits the Hollywood mould exactly – he’s an activist and a producer-director. We caught up with The Avengers star in our Jan/Feb issue

Η ανησυχία του Μαρκ Ράφαλο για το «Poor Things»

Ο Μαρκ Ράφαλο φωτογραφήθηκε με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο για το περιοδικό Perfect και μίλησε για τον ρόλο που ενσαρκώνει στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things».

Ο βραβευμένος ηθοποιός έβγαλε τα ρούχα του και πόζαρε ημίγυμνος στον φακό του φωτογράφου Willy Vanderperre, θυμίζοντας σκηνές της σουρεαλιστικής ταινίας εποχής του Έλληνα σκηνοθέτη, που έχει βάλει πλώρη για τα Όσκαρ, μετά την κατάκτηση δύο Χρυσών Σφαιρών.Στο «Poor Things» υποδύεται τον φιλάρεσκο φανφάρα Ντάνκαν Γουέδερμπερν, που παρασύρει την Μπέλα Μπάξτερ (Έμμα Στόουν) σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, σεξ, πάθος και αυτογνωσία.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo)

Η ανησυχία του Μαρκ Ράφαλο για το «Poor Things»

«Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τα καταφέρω» εξομολογείται ο 56χρονος ηθοποιός, μιλώντας στο Perfect Magazine. «Δεν έχω ξανακάνει κάτι σαν το ”Poor Things”», πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός ως «Hulk» στις ταινίες της Marvel, αναφέρθηκε ακόμη στην ηλικία του και αν είναι συμβατή με τις σκηνές σεξ στην οθόνη.

«Λοιπόν, οι σκηνές σεξ», είπε για τις σκηνές με την Έμμα Στόουν στην ταινία. «Είμαι πολύ μεγάλος για να κάνω τέτοια πράγματα; Θέλει κανείς να το δει αυτό;», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, πόζαρε φορώντας ένα παλτό με γυμνό το στήθος του, αλλά και φορώντας μόνο το τζιν του, χωρίς μπλούζα.

Μίλησε ακόμη για την πολιτική, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την απεικόνιση του σεξ στην οθόνη.

«Αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε σε αυτή την περίεργη εποχή για ταινίες», είπε. «Η σεξουαλικότητα είναι τόσο βαθιά συνδεδεμένη με την ψυχολογία ενός χαρακτήρα. Και θα πρέπει να διερευνηθεί και με αυτή την έννοια», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος ο Ράφαλο ενέκρινε την τολμηρή απεικόνισή του, σχολιάζοντας στο Instagram αμέσως μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών της συνέντευξης: «Ευχαριστώ τον Willy και τον Amber Later και όλους τους ανθρώπους εκεί. Είστε τέλειοι».

View this post on Instagram

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo)

Το «Poor Things» περιλαμβάνει πολλές γυμνές σκηνές αλλά και σκηνές σεξ.

«Ο χαρακτήρας δεν έπρεπε να ντρέπεται και η Έμμα δεν έπρεπε να ντρέπεται για το σώμα της, το γυμνό και τη συμμετοχή σε αυτές τις σκηνές, και το κατάλαβε αμέσως» είπε ο Λάνθιμος για τη Στόουν, τον Σεπτέμβριο, στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Η ταινία έχει κριθεί ως ακατάλληλη κάτω των 17 (R) για «έντονο και διάχυτο σεξουαλικό περιεχόμενο, γραφικό γυμνό, ενοχλητικό υλικό, αίμα και γλώσσα».

To «ευχαριστώ» του Ράφαλο σε Λάνθιμο και Στόουν «Ευχαριστώ τον Γιώργο και την Έμμα που δημιούργησαν έναν κόσμο από μόνο του και τον γέμισαν με τους πιο άγριους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες που υποδύονται όλοι οι σπουδαίοι και καταπληκτικοί συνεργάτες μου στο καστ. Είναι μια ταινία που είναι αστεία, άγρια, άτακτη και εξωφρενική, όλα μαζί. Ανυπομονώ να τη δείτε όλοι σας στους κινηματογράφους»έγραψε πριν από λίγο καιρό ο Μαρκ Ράφαλο στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments