Lifestyle

Καινούργιου: «Έχω πει εγώ για πρώην… το “καραγκιόζης” είναι “γατάκι” μπροστα σε αυτά που έχω πει»

Καινούργιου: «Έχω πει εγώ για πρώην… το “καραγκιόζης” είναι “γατάκι” μπροστα σε αυτά που έχω πει»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινύργιου σχολίασε τον τρόπο που είχε αντιμετωπίσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο «Survivor» και προχώρησε, επί τη ευκαιρία, σε μία προσωπική αποκάλυψη.

Διάθεση για αυτοσαρκασμό είχε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκανε την αυτοκριτική της με τον δικό της ξεχωριστό και χιουμοριστικό τρόπο, για λόγια που έχει πει στο παρελθόν για πρώην συντρόφους της.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η παρουσιάστρια, με αφορμή τον τρόπο που είχε αντιμετωπίσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο Survivor, θυμήθηκε δικές τις αντιδράσεις και λόγια που έχει πει για πρώην της, αλλά μετά έχει βρεθεί ξανά μαζί τους.

Η Μαριαλένα είχε χαρακτηρίσει «καραγκιόζη» τον Σάκη στο πρώτο Survivor που είχε μπει και η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Αυτό που πέρασε η Μαριαλένα με τον Σάκη έχει συμβεί σε πάρα πολλά σπίτι. Εδώ τσακώνεσαι με τον άλλον και οι γονείς σου δεν θέλουν να τον βλέπουν. Είναι το κλασσικό ελληνικό σπίτι.

Καλά έχω πει εγώ για πρώην και τα έχω πάρει πίσω μετά και έχω ξαναβγεί μαζί τους! Το “καραγκιόζης” είναι γατάκι μπροστά σε αυτά που έχω πει, μην αγχώνεσαι, μη νιώθεις άσχημα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Έπεσαν να μας φάνε για ποιον λόγο φιλοξενήσαμε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου»

Αρνητικά σχόλια και κριτική δέχτηκε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το γεγονός ότι φιλοξένησε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου και τις απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους.

Η παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας 15/1, πήρε θέση και θέλησε να ξεκαθαρίσει, για τα όσα συνέβηκσαν στην εκπομπή της, όταν ο πάτερ, με τις προκλητικές δηλώσεις του, πρόσβαλλε τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Γιάννη Πουλόπουλο, με τον οποίο ήρθαν σε αντιπαράθεση.

«Να να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ο αρχιεπίσκοπος της Κρήτης που έβγαλε έναν πάρα πολύ γλυκό λόγο και, επειδή είπατε για την εκπομπή, έπεσαν να μας φάνε για ποιον λόγο φιλοξενήσαμε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να πω ότι εδώ φιλοξενούμε τους πάντες και ταυτόχρονα, επειδή πάρα πολύς κόσμος πηγαίνει στην εκκλησία, καλό θα είναι να ακούσουν αυτές τις ρητορικές μίσους κάποιοι σεβασμιότατοι και να καταλάβουν ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments