Lifestyle

Νίκος Οικονομόπουλος: «Ένα παιδί χρειάζεται μαμά & μπαμπά όχι ομόφυλους γονείς»

Νίκος Οικονομόπουλος: «Ένα παιδί χρειάζεται μαμά & μπαμπά όχι ομόφυλους γονείς»

Πηγή Φωτογραφίας: .oparlapipas.gr

Ποια η άποψη του γνωστού τραγουδιστή για τις υιοθεσίες παιδιών απ' τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί 02.01.2024 στον ANT1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, εκφράζοντας τη διαφωνία του.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Oikonomopoulos (@nikos_oikonomopoulos_official)

Συγκεκριμένα ο διάσημος τραγουδιστής ανέφερε πως δεν συμφωνεί μιας και πιστεύει ότι ένα παιδί πρέπει να έχει μητέρα και πατέρα. «Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου», τόνισε χαρακτηριστικά κι έπειτα επιχειρηματολόγησε επ’ αυτού προσπαθώντας να εξηγήσει τη θέση του:

«Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης».

Η άποψή του για τη φυσική φθορά των τραγουδιστών

Στο μεταξύ, ο Νίκος Οικονομόπουλος, αναφέρθηκε και στη φθορά που προκαλεί ο χρόνος στους τραγουδιστές και ανέφερε πως θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματούν το τραγούδι.

«Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω να πουλάω όπως σήμερα. Κάποια στιγμή δεν πουλάμε όσο πουλούσαμε στα νιάτα μας, φυσιολογική φθορά. Και η φωνή μας αρχίζει να γερνάει, αλλά και καλλιτεχνικά γερνάς, δεν έχεις να προσφέρεις άλλα πράγματα», είπε σχετικά και πρόσθεσε: «Με στενοχωρεί να βλέπω καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορούν να αποδώσουν φωνητικά, αλλά αν υπάρχουν βιοποριστικοί λόγοι δεν μπορείς να πάρεις θέση. Είναι κατά πόσο θες κι εσύ να πουλάς τον εαυτό σου. Δηλαδή, ας πάρεις ένα μεροκάματο, θες να σε δουν να μην τραγουδάς ή να σε απομυθοποιήσει ο άλλος; Δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το σημείο».

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κορυφή, θεωρώ ότι υπάρχουν μεγάλες φωνές που έχουν αφήσει ωραία τραγούδια. Δύσκολα μπορώ να παραδεχτώ φωνές, δύσκολα. Είμαι αυστηρός και με τον εαυτό μου πάνω από όλα. Για μία φωνή που δεν κρύβω ποτέ την αγάπη μου, είναι ο Γιάννης Πάριος», συμπλήρωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments