Lifestyle

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου μάς ξεναγούν στο ανακαινισμένο σπίτι τους στον Πειραιά

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου μάς ξεναγούν στο ανακαινισμένο σπίτι τους στον Πειραιά

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Happy Day

Η βίλα που φτιάξανε στον Πειραιά

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησαν το πρωί της Τετάρτης (17/1) στην κάμερα του Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή ξεναγώντας το κοινό στο σπίτι τους στον Πειραιά.

«Αυτό το σπίτι ήταν διαφορετικό, έχουν γκρεμιστεί πάρα πολλά» είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας πρόσθεσε: «Η Βρισηίδα ανέλαβε μόνη της την ανακαίνιση, το έχτισε σιγά σιγά και τα πλήρωσε κιόλας. Της χρωστάω της κυρίας» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

View this post on Instagram

A post shared by ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΡΤΙΚΑΣ (@spirosmartikas)

«Χτίζω το μέλλον μου με τον Σπύρο, για εμάς και για τη σχέση μας. Θέλω παιδί κάποια στιγμή, όχι τώρα, δεν είμαι ακόμα έτοιμη, θέλω να το ζήσω», είπε στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Το παιδί είναι επικίνδυνο σπορ, πάντα με φόβιζε. Ίσως γι’ αυτό έμεινα εργένης», πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά για την συμπάθεια του Acun στη Δαλάκα αλλά…»

Με αφορμή ένα σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα για την εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά στο παιχνίδι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ρωτήσει την Βρισηίδα ευθέως.

«Δεν θα σχολιάσω γιατί αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε αυτό που μας είχε κάνει το ζεύγος δύο χρόνια που ο Σπύρος ήταν μέσα και δεν είχε αντίλογο.

Ξέρει ο κόσμος και το αφήνω εδώ. Έχουν γίνει πάρα πολλά γεγονότα από μεριάς τους. Όπου πηγαίνουν το σχολιάζει στους φίλους μας και όλοι του λένε ότι έχεις άδικο».

Σχετικά με τα όσα έχουν ακουστεί για τον Acun και τη συμπάθεια που έχει στην Κατερίνα Δαλάκα, η Βρισηίδα θέλησε να τοποθετηθεί.

«Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος. Δεν μου πέφτει λόγος να το σχολιάσω. Δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω μια προσωπική σχέση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments