Lifestyle

Άννα Φλωρινιώτη: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου μετά τον θάνατο του μπαμπά μου

Άννα Φλωρινιώτη: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου μετά τον θάνατο του μπαμπά μου

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Το Πρωινό

Άννα Φλωρινιώτη: «Εγώ δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου, στη ρεσεψιόν και Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζομαι σε διάφορα κλαμπ όπου κάνω events. Είναι ψυχοθεραπεία για εμένα».

Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύει, μετά τον θάνατο του πατέρα αλλά και του αδερφού της, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Florinioti (@florinioti)

Η τραγουδίστρια σχολίασε στο περιοδικό «Λοιπόν», το γεγονός ότι επικρίθηκε αρκετά όταν λίγο μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, πήγε σε κέντρο διασκέδασης με τη Γωγώ Γαρυφάλλου.

Σε αυτό, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη απάντησε: «Τι θέλουν, να με δουν σε καμία νευρολογική κλινική για να ησυχάσουν; Βέβαια δεν είναι έτσι όλος ο κόσμος, ίσα ίσα που παίρνω πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που με συναντούν είτε στον δρόμο είτε στη δουλειά. Υπάρχουν μερικοί που κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή και εξαιτίας της βαρετής ζωής τους θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους. Δεν με νοιάζει το να γινόταν κάτι τέτοιο σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, αλλά να μην σέβονται τον πόνο μου και να θέλουν να με ρίξουν ακόμη πιο κάτω δεν το αντέχω. Δεν πήγα να διασκεδάσω, ήρθα απλά η Καρουσάκη να πει το «χρόνια πολλά» στη Γωγώ. Ούτε τούρτα είχαμε ούτε τίποτα».

Στην πορεία, η ίδια αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ναι, στην αρχή μετά τον θάνατο του μπαμπά μου σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με κράτησε όμως ο αδελφός μου. Έπρεπε να ζήσω και να είμαι δυνατή για εκείνον».

Τέλος, η Άννα Φλωρινιώτη είπε για την καθημερινότητά της: «Εγώ δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου, στη ρεσεψιόν και Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζομαι σε διάφορα κλαμπ όπου κάνω events. Είναι ψυχοθεραπεία για εμένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments