Lifestyle

Άντζελα Δημητρίου: Δεν ακολουθιέται με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στο Instagram – Άγριος καυγάς

Άντζελα Δημητρίου: Δεν ακολουθιέται με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στο Instagram – Άγριος καυγάς

Πηγή Φωτογραφίας: acebook/Angela Dimitriou / Άντζελα Δημητρίου

Ο έντονος τσακωμός στο κοινό ταξίδι τους στην Αμερική.

Ρήξη έχει προκύψει στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, μετά από τσακωμό στο κοινό τους ταξίδι στην Αμερική, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ήταν γνωστό ότι είχε γίνει ένα σκηνικό στην Αμερική όπου είχε πάει περιοδεία η Άντζελα Δημητρίου.

View this post on Instagram

A post shared by Angela Dimitriou (@angeladimitriou_official)

Μαζί της είχε ταξιδέψει η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λιόσης, ως υποστηρικτική ομάδα στην περιοδεία. Η κόρη της ήταν η μακιγιέζ της μητέρας της και ο σύζυγος της Όλγας, Φώτης, ήταν στην ομάδα μάνατζμεντ της Άντζελας Δημητρίου.

Το ταξίδι τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, χαρακτηριζόταν ήδη από εντάσεις, ώσπου διαδραματίστηκε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη. Τότε το ζευγάρι, η κόρη και ο γαμπρός της Άντζελας, γύρισαν εσπευσμένα στην Ελλάδα χωρίς εκείνη, αφήνοντας τη μόνη της στην περιοδεία.

«Δεν υπάρχει επικοινωνία»

Στις νεότερες πληροφορίες, προχθές η Όλγα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ιστορία στην οποία αν ληφθούν υπόψιν τα γεγονότα, απευθύνεται στην μητέρα της και το κάρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη μητέρα της δεν ακουλουθιούνται στα social media, καθώς έχει γίνει μπλοκ μετά τον διαπληκτισμό τους.

Έπειτα από επικοινωνία του Νίκου Γεωργιάδη και με τις δύο πλευρές, αυτό τον καιρό η Άντζελα έχει γυρίσει στην Ελλάδα και δεν έχει καμία απολύτως επικοινωνία με την κόρη και το εγγόνι της.

Αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά και τις δύο πλευρές και η συναισθηματική τους φόρτιση είναι μεγάλη.

Η ιστορία της Όλγας στο Instagram

«Όσο λάσπη και αν πετάξεις για να δικαιολογήσεις τις πράξεις σου. Ο χρυσός θα παραμείνει χρυσός, ίσως ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έκανες σε κάποιους μέχρι να συμβεί το ίδιο και σε εσένα. Για αυτό είμαι εδώ, λέγομαι κάρμα και θα σε επισκεφτώ την στιγμή που δεν θα το περιμένεις για να σου δώσω το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής σου…», ήταν τα λόγια από το βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Όλγας Κιουρτσάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments