Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Με αεροπλάνα και βαπόρια κατέφθασαν στις Σπέτσες

ΣΥΡΙΖΑ: Με αεροπλάνα και βαπόρια κατέφθασαν στις Σπέτσες

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές στο σπίτι του.

Στο ερώτημα «τι έχουμε κάνει και ποιες είναι οι στοχεύσεις για το επόμενο διάστημα»καλούνται να απαντήσουν οι 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο τριήμερο συνέδριο στις Σπέτσες, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν σήμερα, πριν από λίγη ώρα.

Οι βουλευτές έφτασαν στο νησί άλλοι ακτοπλοϊκώς και άλλοι οδικώς, άπαντες όμως με τα powerpoint στις αποσκευές τους καθώς ο καθένας θα κληθεί να καταθέσει προτάσεις και να παρουσιάσει το έργο που έχει κάνει στον τομέα ευθύνης του.

Από τις πρώτες αφίξεις, ήταν αυτή του Πέτρου Παππά, ο οποίος λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο χαρακτήρισε «χρήσιμες τις  διαδικασίες» παρά το γεγονός, ότι οι ώρες εργασίας θα είναι πολλές αλλά όπως συμπλήρωσε «θα συσφίξουμε και τις σχέσεις μας».

Η πρώτη σύσκεψη της συνάντησης εργασίας, γίνεται κεκλεισμένων των θυρών στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τομεάρχες μέσα σε 10 λεπτά θα παρουσιάσουν το έργο τους εκτός από τον υπεύθυνο των Οικονομικών ο χρόνος του οποίου υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 60 λεπτά.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παραθέσει δείπνο στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα η συνεδρίαση θα διαρκέσει ως τις 20:30 και ακολούθως ο κ. Κασσελάκης θα παραθέσει γεύμα εντός της οικίας του, στους βουλευτές. 

Η συνάντηση εργασίας θα συνεχιστεί αύριο, Σάββατο, από νωρίς το πρωί και θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ του Σαββάτου. Στη συνέχεια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι προγραμματισμένο να δειπνήσουν σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού. Την Κυριακή το πρωί δε, θα ξεκινήσουν οι αναχωρήσεις.

Από τη συνάντηση εργασίας θα απουσιάσουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα και η Όλγα Γεροβασίλη. Η Έλενα Ακρίτα έχει εξηγήσει εδώ και μέρες τους λόγους για τους οποίους δεν θα παρευρεθεί, ενώ αύριο Σάββατο έχει προγραμματισμένη ομιλία για το δημογραφικό σε εκδήλωση του Independent. Η Όλγα Γεροβασίλη δεν θα δώσει το «παρών» για λόγους υγείας.

Σημειώνεται ότι από το νησί απουσιάζει ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, ο οποίος είχε προγραμματισμένο χειρουργείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments