Διεθνή

Φουντώνουν τα σενάρια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον μετά την χειρουργική επέμβαση

Φουντώνουν τα σενάρια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον μετά την χειρουργική επέμβαση

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η Κέιτ Μίντλεντον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και τώρα αναρρώνει, τα σενάρια για το τι θα κρατήσει την πριγκίπισσα της Ουαλίας μήνες μακριά από τα καθήκοντά της δίνουν και παίρνουν.

Ισπανίδα δημοσιογράφος επικαλείται πηγή στο Παλάτι και λέει πως η κατάσταση είναι σοβαρή

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η Κέιτ Μίντλεντον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και τώρα αναρρώνει, τα σενάρια για το τι θα κρατήσει την πριγκίπισσα της Ουαλίας μήνες μακριά από τα καθήκοντά της δίνουν και παίρνουν.

Με το παλάτι του Μπάκιγχαμ να τηρεί σιγή ασυρμάτου, οι νεότερες πληροφορίες που διαρρέονται, λένε πως κάτι δεν πήγε καλά μετά την επέμβασή της.

Συγκεκριμένα, η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco, αποκάλυψε: «Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις».

«Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες», σημείωσε η ίδια.

«Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη συνέχεια», συμπλήρωσε.

Τα τρία χειρότερα σενάρια για την υγεία της

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, υπάρχει έντονη ανησυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις φήμες και τις εικασίες να οργιάζουν. Το Παλάτι έκανε μια λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως επρόκειτο για ένα «προγραμματισμένο» και «επιτυχημένο» χειρουργείο.

«Οι γνώμες διίστανται, αλλά το χειρότερο ενδεχόμενο, που μπορεί να αφορά το πάγκρεας ή το έντερο ή κάποιο λέμφωμα, καρκίνοι που χρειάζονται μεγάλης διάρκειας νοσηλεία, δεν μπορεί να αποκλειστεί», είπε στην ΕΡΤ η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου, Κική Σονίδου, σχετικά με τη «μυστηριώδη ασθένεια που θα κρατήσει σε ανάρρωση ως το Πάσχα την πριγκίπισσα της Ουαλίας έπειτα από νοσηλεία 10-14 ημερών

Η κυρία Σονίδου επισήμανε την εξωστρέφεια των ανακτόρων, που μέσα σε δύο ώρες ανακοίνωσαν τόσο τα ανησυχητικά νέα για την Κέιτ Μίντλετον όσο και την «υπερτροφία του προστάτη» για την οποία θα υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας ο βασιλιάς Κάρολος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments