Lifestyle

Μάνεσης για ανήλικη βία: «Εγκαταλελειμμένα παιδιά που ρίχνει ο μπαμπάς λεφτά να τους πάρει τάμπλετ»

Μάνεσης για ανήλικη βία: «Εγκαταλελειμμένα παιδιά που ρίχνει ο μπαμπάς λεφτά να τους πάρει τάμπλετ»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση

Όσα είπε για την αύξηση των περιστατικών βίας σε ανήλικα παιδιά

Με αφορμή τα περιστατικά βίας από ανήλικα που ολοένα και αυξάνονται τοποθετήθηκε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση.

Καθημερινά ακούμε τουλάχιστον ένα περιστατικό βίας που έχει προκληθεί από παιδιά στην προεφηβική και εφηβική ηλικία, με τους δράστες όχι μόνο να κλέβουν αλλά να ξυλοκοπούν και να το μοιράζονται στα social media.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη που νιώθουν τα νέα παιδιά από το σπίτι τους όσον αφορά το συναίσθημα της αγάπης, της φροντίδας και της προσοχής.

«Δεν υπάρχει μέρα όπου σε κάποια πλατεία, κάποιο πάρκο θα γίνει ένα περιστατικό. Επιτίθεται μια ομάδα, μια συμμορία που κλέβει, προπηλακίζει, βιντεοσκοπεί.

Εγώ δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα. Αν πρόκειται για challenge για το ποιος είναι πιο σκληρός. Υποτίθεται γινόταν σε λαϊκότερα προάστια. Και Αγία Παρασκευή και Γλυφάδα και Κηφισιά.

Πρόκειται για μια μάστιγα. Δεν έχω καταλάβει αν πρόκειται για μιμιτισμό. Αν πρόκειται για challenge στα social media ή εγκαταλελειμμένα παιδιά από θέμα αγάπης, όχι οικονομικά.

Εγκαταλελειμμένα παιδιά που ο μπαμπάς δουλεύει και ρίχνει λεφτά για να πάρει κινητό και τάμπλετ για να εξαγοράσει την αγάπη.

Ένα παιδί θέλει αγάπη και πάει και τη

βρίσκει σε δέκα αληταράδες. Για αυτό λέω εξαρχής.

Ένα παιδάκι που είναι 14 ετών πότε πρόλαβε να γίνει εγκληματίας, πότε πρόλαβε να καταλάβει τι είναι συμμορία;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments