Lifestyle

Καινούργιου κατά Πολάκη: «Έχω σοκαριστεί – Δεν ήξερα σε πόσο δύσκολη θέση βρέθηκε ο….»

Καινούργιου κατά Πολάκη: «Έχω σοκαριστεί – Δεν ήξερα σε πόσο δύσκολη θέση βρέθηκε ο….»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει το ξέσπασμα του Παύλου Πολάκη κατά των δημοσιογράφων και ξεσπά για την ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με τη σειρά της το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε δημοσιογράφους, το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου. Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε που τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό, όπου έδωσε συνέντευξη, για να τον ρωτήσουν σχετικά με τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για τον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Ο Γιώργος Νταλάρας αντέδρασε, λέγοντας: «Είναι γελοίο αυτό που κάνετε, θα κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και θα ντρέπεστε».Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» είπε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου: «Πώς μπορεί ένας πολύ σπουδαίος ερμηνευτής και σαν προσωπικότητα, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό – να μη πω τη λέξη απομυθοποιεί – να σε κάνει να νιώσεις πάρα πολύ άβολα, εκείνη τη στιγμή που το παρακολουθείς».

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε, λέγοντας: «Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μιλήσει στα “πεσίματα”. Θα μπορούσε να πει ο Νταλάρας πολύ ωραία “παιδιά δεν θέλω να μιλήσω, δεν μου αρέσει αυτού του είδους η συνέντευξη. Γεια σας, τα λέμε άλλη φορά”. Όλο αυτό για ποιον λόγο; Στεναχωρήθηκα για αυτά τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί. Ο κ. Νταλάρας έδωσε μια συνέντευξη. Η κάθε δράση έχει και αντίδραση» και πρόσθεσε: «Είδα τις τοποθετήσεις των εκπομπών μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποιοι είπαν “ναι έχει δίκιο ο Νταλάρας, ναι βέβαια είναι τραγικό να γίνονται τέτοια πεσίματα”. Έστειλαν όμως κάμερα όλες οι εκπομπές. Παρουσιαστής να στέλνει η εκπομπή του κάμερα και μετά να λέει “τραγικό αυτό που κάναμε”. Δηλαδή πραγματικά νιώθω ότι δεν είναι συναδελφικό όλο αυτό και αδειάζει τους πάντες».

Τέλος, η ίδια είπε: «Όσο κορυφαίος και να είσαι δεν σημαίνει ότι μπορείς να υποτιμάς κάποιον άλλον. Θα έκανε ποτέ αυτό η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος; Εδώ τους προσβάλλει, τους υποτιμάει, μας προσβάλλει όλους. Είναι δυνατόν να προσβάλλει παρουσιάστριες; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Οι περισσότερες παρουσιάστριες που είμαστε στη πρωινή ζώνη, απογευματινή μπορεί να έχουμε κάνει κάτι πάνω μας. Γιατί ενοχλεί; Έχει θέμα με τα νέα παιδιά, με τη δουλειά τους και με τις παρουσιάστριες που μπορεί να κάνουν μπότοξ; Η γυναίκα του δεν έχει κάνει; Πόσο άσχημα να ακούς από έναν άνθρωπο που τον έχεις ψηλά, έναν σπουδαίο ερμηνευτή, να μιλάει έτσι για τις γυναίκες;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments