Lifestyle

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επέστρεψε στην εκπομπή «Ελένη» [vid]

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επέστρεψε στην εκπομπή «Ελένη» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ MEGA | Ελένη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στην εκπομπή, Ελένη μετά από την περιπέτεια υγείας του και η Ελένη Μενεγάκη με την υπόλοιπη ομάδα τον υποδέχθηκε θερμά.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Ougarezos (@d_ougarezos)

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Θα έχουμε κολώνα γερή. Γύρισε. Γεια σου ρε Δημήτρη. Το είδα και άνοιξε η καρδιά μου. Δεν πρόλαβα να του πω καλώς ήρθες, αλλά μπράβο αγόρι μου γιατί είσαι αυτός που δεν φοβάμαι να αγκαλιάσω, να πλησιάσω. Τα πέρασες όλα και πολύ δυνατά. Φουλ στα αντισώματα πια. Έχεις μείνεις μισός αγόρι μου».

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στη συνέχεια για την περιπέτεια της υγείας του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μία σύντροφος μου είχε βγάλει το συναίσθημα να γίνω πατέρας»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

«Θέλω να γίνω πατέρας αλλά δεν το αφήνω να με κατακλύσει όλο αυτό γιατί μετά φαίνεται στο μάτι και δεν θα το καταφέρεις ποτέ. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα, να με βοηθήσει ο Θεός και να είμαι και να γίνω κι εγώ μπαμπάς», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Σου έχει βγάλει κάποια σύντροφος αυτό το συναίσθημα;» ήταν η ερώτηση που ακολούθησε από δημοσιογράφο και εκείνος απάντησε: «Μία… σιγά μη σου πω».

Όσο για το εάν έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν: «Δεν έχω ξεκινήσει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Είναι δείγμα ασέβειας στον τηλεθεατή. Έχει άλλους έξι μήνες που του ζητάμε να μας παρακολουθεί», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments