Αθλητισμός

Άρης Νίκη Βόλου: Κοντά στους 4 του κυπέλλου Ελλάδας οι Κίτρινοι [3-0]

Άρης Νίκη Βόλου: Κοντά στους 4 του κυπέλλου Ελλάδας οι Κίτρινοι [3-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [366690] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Δύο γκολ ο Νταρίντα και ένα ο Σουλεϊμάνοφ

Η λογική έλεγε ότι ο Άρης θα έπαιρνε από τον πρώτο προημιτελικό με τη Νίκη Βόλου σκορ πρόκρισης στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας και έτσι έγινε αφού με δύο γκολ του Νταρίντα και ένα του Σουλεϊμάνοφ νίκησε με 3-0 και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όλοι περίμεναν ότι οι γηπεδούχοι θα ήταν αυτοί που θα έκαναν παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι θα ήταν στην άμυνα και όντως αυτό έγινε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Το 0-0, όμως, δεν άλλαζε και ο λόγος ήταν είτε η αστοχία του Μορόν είτε η ικανότητα του Γκαραβέλη που απέκρουσε όσες φορές χρειάστηκε.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (46′ Οντουμπάτζο), Ντουκουρέ (46′ Βερστράτε), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (57′ Ζαμόρα), Φετφατζίδης (46′ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (57′ Ριμπέιρο), Γαβριηλίδης, Κρητικός (72′ Νά’α), Πολίτης (84′ Τοπαλίδης), Τζιώρας (57′ Παναγιωτίδης/83′ Βουκελάτος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments