Lifestyle

Παυλίνα Βουλγαράκη: Από ένα χάπι που μου είχε γράψει ο γιατρός έδωσα το όνομα στον δίσκο μου

Παυλίνα Βουλγαράκη: Από ένα χάπι που μου είχε γράψει ο γιατρός έδωσα το όνομα στον δίσκο μου

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Πρωίαν σε είδον

Βουλγαράκη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι: Είμαι ακόμα σε άρνηση

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και την Τζένης Μελιτά στο «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 24/1, η Παυλίνα Βουγλαράκη.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι άτομο που ζητά εύκολα «συγγνώμη», ενώ παραδέχτηκε ότι οι στίχοι των τραγουδιών της μαρτυρούν όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

View this post on Instagram

A post shared by Pavlina Voulgaraki (@pavlina__voulgaraki)

«Όλα όλα, δεν κρατάω τίποτα», δήλωσε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος της ζήτησε να του πει σε ποιο τραγούδι της θα ανακαλύψουμε ένα μεγάλο μυστικό.

«Σε όλα να σου πω την αλήθεια. Υπάρχει ένα άλμπουμ ολόκληρο που λέγεται “Μωβ καληνύχτες”. Επειδή εγώ έχω αυτό το θέμα με τον ύπνο, “μωβ καληνύχτες” ήταν τότε ένα χάπι που μου είχε γράψει ο γιατρός, που ήταν μωβ, για να κοιμάμαι. Αυτό είναι ένα μυστικό που λέω, τώρα είμαι καλύτερα, έχω βρει τις μελατονίνες. Τα βράδια σκέφτομαι, ενώ μεσημέρι μπορεί να τεζάρω ένα τετράωρο», αποκάλυψε.

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Προσπαθώ να κρύψω ότι έδωσα άλλο όνομα με τα χρόνια αλλά όλο έρχεται»

Στο Στούντιο 4 και στη Φανή Πλατσατούρα μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσική αλλά και γιατί έδινε διαφορετικό όνομα στις πρώτες της οντισιόν.

«Με το τραγούδι αποφάσισα να ασχοληθώ κατά λάθος. Δηλαδή πρώτα συνέβη και μετά το συνειδητοποίησα. Γιατί μαζί με τις σπουδές μου, που έχω σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο, ήθελα να έχω και κάποια χρήματα και να κάνω μια δουλειά παράλληλα. Έτσι άρχισα να τραγουδάω».

«Έδωσα το όνομα “Αλεξάνδρα” σε οντισιόν στον Σταυρό του Νότου» «Προσπαθώ να το κρύψω με τα χρόνια αλλά όλο έρχεται. Είχα δώσει άλλο όνομα γιατί είχα ντραπεί, επειδή δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι πάω να το κάνω αυτό στα αλήθεια. Έλεγα δηλαδή ότι θα κάνω την οντισιόν για πλάκα, “σιγά να μη με πάρουν”. Οπότε τρόλαρα, δεν το έκανα επειδή κρυβόμουν».

«Το πρώτο μου live δεν το θυμάμαι! Ήμουν τόσο αγχωμένη που δεν θυμάμαι τίποτα. Σίγουρα όμως θυμάμαι ότι τα πρώτα χρόνια είχα πάρα πολύ τρόμο επάνω στη σκηνή. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να τα καταφέρω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments