Lifestyle

Σύλια Κριθαριώτη: Το πριβέ πάρτι στο Λονδίνο και ο χορός με τον Αργυρό [VID]

Σύλια Κριθαριώτη: Το πριβέ πάρτι στο Λονδίνο και ο χορός με τον Αργυρό [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/theotvnews

Η φαντασμαγορική επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι: Ναόμι Κάμπελ και Κάντις Σουάνπολ περπάτησαν με δημιουργίες της

Η Σήλια Κριθαριώτη διασκέδασε με την ομάδα της σε ένα πάρτι, μετά την επίδειξη μόδας για τη νέα τη συλλογή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

View this post on Instagram

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει το σόου μόδας και στη συνέχεια, να τραγουδήσει μαζί με την Καλομοίρα, στο πάρτι που ακολούθησε.

Στιγμές από τη βραδιά καταγράφηκαν από καλεσμένους που βρέθηκαν στο πάρτι και αναρτήθηκαν στα social media. Στα κλιπ, η Σήλια Κριθαριώτη εμφανίζεται να χορεύει όσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει μία από τις επιτυχίες του.

Η Ναόμι Κάμπελ άνοιξε την επίδειξη μόδας

Με τη Ναόμι Κάμπελ ξεκίνησε το σόου μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια εντυπωσίασε όσους πήγαν να δουν την επίδειξη μόδας, με τη «μαύρη γαζέλα» να περπατά στην πασαρέλα, φορώντας μια λαμπερή μάξι δημιουργία της.

Βίντεο από την επίδειξη της συλλογής της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, ανέβηκαν στα social media. Σε μια από τις μπροστινές θέσεις καθόταν και ο Κωσταντίνος Αργυρός που απαθανάτισε τον «αληθινό μύθο» όπως αποκάλεσε τo supermodel, με το κινητό του τηλέφωνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments