Lifestyle

Κρίση στο γάμο της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα – Τι απαντά η ίδια

Κρίση στο γάμο της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα – Τι απαντά η ίδια

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/giorgosliras

Μετά από 28 χρόνια ανκοινώθηκαν τα άσχημα νέα

Η Πέγκυ Ζήνα έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, Ηλέκτρα.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», όπου είπε για τον σύζυγό της: «Και να τσακωθούμε είμαστε ο στίχος “ή και οι δυο μας ή κανείς”. Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις, απλώς εκτός του ότι αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά, για αυτό είμαστε 28 χρόνια μαζί, έχουμε κάτι να μας ενώνει και που αγαπάμε κι οι δύο πάρα πολύ. Πριν έρθει η Ηλέκτρα στη ζωή μας, αυτό το πράγμα ήταν η δική μου καριέρα και το δικό μου όνειρο, που ο Γιώργος το πονούσε πιο πολύ κι από εμένα, γιατί εγώ δεν την αγαπώ και πολύ αυτή τη δουλειά. Είναι αγαπημένος τρόπος έκφρασης το τραγούδι, αλλά αυτή τη δουλειά και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό -για να μην αδικήσω και κάποιους που τους έχω εκτιμήσει πολύ- δεν τους εκτιμώ πάρα πολύ».

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Zina (@peggyzina_official)

Τέλος, η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε για την κόρη της: «Όταν ήρθε η Ηλέκτρα στη ζωή μας που ήμασταν ήδη 15 χρόνια μαζί, ήρθε ένα πλάσμα που δίναμε και οι δύο τη ζωή μας για αυτό. Οπότε σε οποιαδήποτε καθημερινή, επαγγελματική διαφωνία, είχαμε πάντα κάτι να μας ενώνει πάρα πολύ».

Πέγκυ Ζήνα για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα: «Είναι πατρικό»

H Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και τη Τζένη Μελιτά, όπου μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 26 χρόνια.

Σχετικά με τη διαφορά ηλικίας τους, η τραγουδίστρια είπε: «Είναι πατρικό. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αναζήτησα χωρίς να το καταλάβω μεγαλύτερο σύντροφο. Και προφανώς κι αυτός έχει δει λίγο ενεργειακά τη μεγάλη του κόρη σε μένα. Αυτό το στοιχείο της προστασίας υπάρχει απ’ την πρώτη στιγμή».Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνωριμία τους: «Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μία έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι».

Κατόπιν, η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε:«Συζήσαμε γρήγορα και μετά από 4-4μιση χρόνια ήρθε και μου είπε: ως εδώ ήταν, εσύ δε γνωρίζεις τη λέξη διεκδικώ, δε γνωρίζεις τη φράση «ξέρω τι αξίζω», οπότε άσε κάποιον άλλο να σου πάει το ταλέντο σου εκεί που πρέπει. Όταν τσακωνόμαστε, μου το κοπανάει: έχω δώσει όλη μου τη ζωή για σένα!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments