Lifestyle

Τριαντάφυλλος: «Κάθε τρεις μήνες πληρώνω Φ.Π.Α., είμαι κύριος σε όλα!»

Τριαντάφυλλος: «Κάθε τρεις μήνες πληρώνω Φ.Π.Α., είμαι κύριος σε όλα!»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Triantafillos - Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος: «Εγώ τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο, τα λεφτά μου δεν ήταν καλά, δεν ήμουν αυτό που έγινα μετά το 2021. Ήμουν πολύ λίγος τότε. Μετά το Survivor άλλαξαν τα πράγματα»

Το όνομα του Τριαντάφυλλου ενεπλάκη στο «πάρτι» φοροδιαφυγής που εντόπισε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αναφορικά με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ως φίλος της νύφης, ο τραγουδιστής ανέλαβε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μετά το μυστήριο αλλά το έκανε αφιλοκερδώς, όπως είπε.

View this post on Instagram

A post shared by Triantafyllos Chatzinikolaou (@triantafyllos_chatzinikolaou)

Με αφορμή τις έρευνες που έγιναν για τους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση του γάμου, ήρθαν στη δημοσιότητα και όσα δηλώνει στην εφορία. Το ποσό που δημοσιεύτηκε για τον Τριαντάφυλλο, σχολιάστηκε ως αρκετά μικρό για έναν διάσημο τραγουδιστή όπως εκείνος.

Ο Τριαντάφυλλος εξήγησε στο «Πρωινό» σχετικά με αυτό, ότι: «Αυτά τα λεφτά που λέτε είναι το 2018 και το 2019 που δεν δουλεύαμε λόγω κορονοϊού και λόγω καραντίνας και εννοείται τα έσοδά μας ήταν πολύ μικρά και δεν κόβαμε καθόλου δελτία, αφού έτσι και αλλιώς δεν τραγουδούσαμε, σωστά;» με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει πως η καραντίνα ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020 και τον τραγουδιστή να ζητάει από τον παρουσιαστή να μην μιλάει.

Ο Τριαντάφυλλος συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο, τα λεφτά μου δεν ήταν καλά, δεν ήμουν αυτό που έγινα μετά το 2021. Ήμουν πολύ λίγος τότε. Μετά το Survivor άλλαξαν τα πράγματα».

Αργότερα ο τραγουδιστής εκνευρίστηκε με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τονίζοντας πως λέει κακίες για εκείνον και πως τα λεφτά από το ριάλιτι είναι δηλωμένα, προσθέτοντας: «Πάμε και τώρα μαζί στην εφορία αν γουστάρεις με κάμερα του ANT1».

Ο Τριαντάφυλλος στη συνέχεια απάντησε με ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν του έχει γίνει τελικά έλεγχος από την εφορία, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Δεν μπορεί να μου γίνει έλεγχος γιατί είμαι νόμιμος σε όλα τα live μου». Όταν ερωτήθηκε γιατί διέρρευσε όμως το ποσό, είπε: «Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και όποιος το διέρρευσε πάει για μήνυση χοντρή. Κάποιους τους ενοχλεί το όνομά μου, γενικά. Κάθε τρεις μήνες αποδίδω ΦΠΑ, είναι όλα νόμιμα. Και είμαι και χαρούμενος γιατί όταν κόβω δελτία, σημαίνει ότι δουλεύω και είμαι καλά».

Κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος τόνισε: «Εγώ υποσχέθηκα σε αυτό το κορίτσι ότι θα τραγουδήσω στον γάμο της και το έκανα. Αυτό το είχα πει και στον Γιώργο Ασημακόπουλο και σε κάποιους άλλους παίκτες στο Survivor και τώρα το λέω και σε εσένα Γιώργο μου, αν ξαναπαντρευτείς θα έρθω και στον δικό σου γάμο αφιλοκερδώς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments