Lifestyle

Χατζίδου: «Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή με ρωτούσαν “Εσύ γιατί είσαι με αυτόν και όχι με εφοπλιστή;”»

Χατζίδου: «Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή με ρωτούσαν “Εσύ γιατί είσαι με αυτόν και όχι με εφοπλιστή;”»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@eleni.hatzidou)

«Με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν»

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα, πως όταν είχε γνωρίσει τον Ετεοκλή Παύλου, υπήρχαν άνθρωποι που το επέκριναν.

Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του «Breakfast@Star» ότι: «Με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν “εσύ γιατί είσαι με αυτόν;”. Το διανοείστε; Και μετά που είδαν πώς είμαστε, τον χαρακτήρα του και πώς μου φέρεται, μου έλεγαν “πω πω, πώς θα βρούμε κι εμείς έναν Ετεοκλή;” Μα με τα μυαλά που έχεις δεν θα βρεις ποτέ».

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Με τη σειρά του, ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστήςτης, είπε: «Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους είδα μετά, τους συνάντησα και μιλήσαμε, δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω. Είναι λογικό να σου δημιουργούνται τέτοιες απορίες αλλά τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να είναι ανοιχτά».

Τότε, η Ελένη Χατζίδου είπε: «Από το κοντινό μου περιβάλλον οι φίλες μου είχαν περισσότερο την περιέργεια το πώς είναι στο σπίτι, στη σχέση. Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που μου έλεγαν “εσύ θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή”».

Η Ελένη Χατζίδου απάντησε μέσα από τον αέρα του «Breakfast@Star» που συμπαρουσιάζει με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλoυ, σε όσους τη ρωτούν αυτό το διάστημα, αν είναι ξανά έγκυος.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι πήρε κάποια κιλά μέσα στις γιορτές αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με δεύτερη εγκυμοσύνη. Όταν οι συνεργάτες της, της σχολίασαν πόσο τους αρέσει το λουκ και το ντύσιμό της, η τραγουδίστρια στάθηκε μπροστά από τις κάμερες για να δείξει τα ρούχα της.

Όσο έδειχνε το σετ, η Ελένη Χατζίδου τόνισε: «Πήρα δύο κιλά με τις γιορτές και πάλι με ρωτάνε αν είμαι έγκυος κι αν είμαι έγκυος. Τρώω… Τρώω… Τρώω…», κάτι το οποίο επιβεβαίωσε με τη σειρά του και ο Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments