Lifestyle

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τρόμαξα όταν μας είπε η Δανάη ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση» [vid]

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τρόμαξα όταν μας είπε η Δανάη ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@christos_chatzipanagiotis

«Όλες οι σχέσεις χριάζονται φροντίδα, ακόμα και η δική μου με τη Βίκυ»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων σχολίασε την απόφαση της Δανάης Μπάρκα να αναλάβει την πρωινή ζώνη στο Mega.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και είπε πως «εγώ τρόμαξα λίγο στην αρχή. Ακόμα και τώρα σκέφτομαι ότι αυτό που κάνει είναι τρομερό, το βρίσκω μεγάλη γενναιότητα. Κάναμε μία κουβέντα, της είπα: κάνε αυτό που νομίζεις, σου έχω εμπιστοσύνη, ξέρω τι καπνό φουμάρεις, βούτα και κολύμπα».

View this post on Instagram

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

«Ξέρεις ότι είναι μία πολύ δύσκολη αρένα. Εσείς το ξέρετε πολύ καλά ότι είναι δύσκολο το πώς θα διαχειριστείς διάφορα θέματα και μάλιστα στην πρωινή ζώνη. Έχεις ένα κανάλι, έχεις ανθρώπους από πίσω σου που λένε τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να ειπωθεί και πως», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Πρέπει να έχεις τσαγανό για να βάζεις φρένο στα πράγματα που δεν θέλεις κόντρα στους νόμους της τηλεθέασης», είπε και πρόσθεσε πως «τη θαύμασα, γιατί είδα ότι αντιμετώπισε τα όποια χτυπήματα δέχθηκε με πολλή γενναιότητα και με πολλή δύναμη. Εννοείται ότι είμαστε μια γροθιά, αλίμονο. Αν δεν είναι ασπίδα οι άνθρωποί σου, τα πρόσωπα που έχεις επιλέξει να περάσεις μια ζωή μαζί τους. Αυτοί είναι η προστασία σου και αυτοί για τους οποίους θα παλέψεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments