Lifestyle

Γιάννης Βασιλείου: Παραγωγός μου είπε πως αν θέλω να κάνω επιτυχία, θα πρέπει να συζήσουμε

Γιάννης Βασιλείου: Παραγωγός μου είπε πως αν θέλω να κάνω επιτυχία, θα πρέπει να συζήσουμε

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Γιάννης Βασιλείου

«Ήθελε να κάνουμε ερωτικά πράγματα και να μείνουμε κιόλας μαζί» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Ο Γιάννης Βασιλείου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για μία εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησε στο παρελθόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης Βασιλείου (@giannis_vasiliou_official)

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα πισώπλατα μαχαιρώματα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Η αλήθεια είναι πως μερικά πράγματα τα αντιμετωπίζουμε καμιά φορά με πολύ μεγάλο πόνο. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη νύχτα, ειδικά όταν κάνεις ένα πολύ μεγάλο σχήμα. Υπάρχει ανταγωνισμός με το πόσα τραγούδια και πόσο χρόνο θα έχεις πάνω στην πίστα» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Υπήρχε πόλεμος από τους ιδιοκτήτες που μπορεί να είχαν καλύτερη σχέση με έναν άλλο καλλιτέχνη και μου αφαιρούσαν 2-3 τραγούδια. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί αυτά τα πρόσωπα είναι παρόντα σήμερα. Όταν βέβαια μετά, γίνεσαι πρώτο όνομα όπως έγινα και εγώ, σταματούν να σε βαρούν με αυτούς τους ύπουλους τρόπους».

Τέλος, αναφέρθηκε στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε βιώσει. «Όταν ήρθα από την Αμερική, ένας παραγωγός μου είπε πως αν θέλω να πω αυτό το τραγούδι που θα γίνει μεγάλη επιτυχία, θα πρέπει να συζήσουμε. Ήθελε να κάνουμε ερωτικά πράγματα και να μείνουμε κιόλας μαζί. Τότε δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, αλλά όταν το αντιλήφθηκα, του είπα bye, bye», είπε κλείνοντας.

Γιάννης Βασιλείου: Μπορούσα να γίνω τοπ αλλά με αντάλλαγμα σεξουαλικό σε άνδρα

Για την καριέρα του αλλά και τις προκλήσεις που δέχτηκε μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Γιάννης Βασιλείου. «Οι γυναίκες με κυνηγούσαν πάρα πολύ. Να πω ψέματα; Υπήρχε πρόβλημα. Έρχονταν στο καμαρίνι μου ανώνυμες τραγουδίστριες για να μου την πέσουν. Όχι μόνο σε εμένα σε όλους. Έχω δεχθεί ενοχλήσεις κι από άντρες. Κάποτε ήμουν ωραίο παλικάρι. Από εταιρίες όπου θα σου δίνανε και θα έπαιρνες βασικά. Είχα την ευκαιρία να γίνω τοπ κι ήξερα πως μπορούσα αλλά με αντάλλαγμα σεξουαλικό από άνδρα. Μία κοπέλα παντρεμένη είχε βάλει τα αρχικά μου στον πισινό της και μία κοπέλα είχε βάλει στο χέρι της ΓΒ λέγοντας ότι το ξέρει κι ο άντρας μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments