Lifestyle

Καταπέλτης ο Χρήστος Βολικάκης: «Ο Τριαντάφυλλος μάλλον δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στη ζωή του…»

Καταπέλτης ο Χρήστος Βολικάκης: «Ο Τριαντάφυλλος μάλλον δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στη ζωή του…»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ SKAI TV / Show Γειά σου

Καταπέλτης ο Χρήστος Βολικάκης: «Έπεσα στις παγίδες του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, Αλέξη Παππά»

Εκτός Survivor έθεσε τον εαυτό του ο Χρήστος Βολικάκης, αφού πρώτα απασφάλισε στον Άγιο Δομίνικο και έβαλε «φωτιά», πριν από ένα αγώνισμα.

Ο ποδηλάτης ξέσπασε μπροστά σε όλους και αποκάλυψε τι λέγεται στο παρασκήνιο, ανακοινώνοντας παράλληλα την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Volikakis (@ch_volikakis)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε ανώνυμα σε εκείνον, λέγοντας ότι κάποιος ήθελε να τον σπάσει στο ξύλο.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στη ζωή του» Ο Χρήστος Βολικάκης, μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, πραγματοποίησε δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» και εξήγησε τον λόγο που προχώρησε σε αυτό το ξέσπασμα, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που έγραψε για εκείνον ο Τριαντάφυλλος.

«Ο κόσμος όλος είδε ότι είμαι στα όριά μου, ότι δεν μπορούσα να αντέξω ούτε μία ώρα παραπάνω», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Δεν ήμουν καλά, απλά έκανα υπομονή. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, έπεσα και στις παγίδες και στα δίχτυα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, Αλέξη Παππά. Ποιος αποχωρεί; Αυτός που απειλέιται ή αυτός που απειλεί; Αποχωρεί αυτός που απειλείται. Φαίνεται στο βίντεο. Κάποιοι με είπαν κατίνα, ρουφιάνο και και και, εγώ έχω μάθει στη ζωή μου όταν θέλω να πω κάτι, να το λέω», ξεκαθάρισε.

«Μου έλεγαν πριν μπω να προσέχω τον Αλέξη Παππά. Παραδέχομαι και ο ίδιος ότι έπεσα στην παγίδα του. Τέτοια διπροσωπία δεν υπάρχει και το θέμα είναι ότι είναι και θρασύς, γιατί την ίδια ώρα που έπαιζε όλο αυτό το θέατρο, όταν έκλεινε η κάμερα, ερχόταν και μου έλεγε ειρωνικά “τι περίμενες, ότι αυτά που λέω off κάμερα, θα τα λέω και on;”. Μακάρι να είχε κάμερες και μικρόφωνα παντού και θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι», συνέχισε ο Χρήστος Βολικάκης.

«Μου έστειλαν πολλοί για τα stories του Τριαντάφυλλου και μάλιστα τον έκραζαν» «Αυτά που έχω πει είναι αλήθεια, δεν έχω μάθει στη ζωή μου να λέω ψέματα. Αυτά που είπα, έτσι είναι. Εγώ τις υποστήριξα και τις είχα όντως σε εκτίμηση, αλλά δεν περίμενα τέτοια διπροσωπία και όλα αυτά τα ύπουλα», είπε για τις Ασημίνα και Δαλάκα.

«Έχουν ξεσκεπαστεί όλοι τους από τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί και να σκεφτόμουν να πάω στην μπλε ομάδα αν μου το πρότειναν. Με τη Μαρία Αντωνά είχαμε πολύ καλή σχέση και τα λέγαμε, είχαμε έρθει πιο κοντά σαν παρέα. Προσπάθησαν να με βγάλουν ψεύτη, δεν έχω να ζητήσει συγγνώμη από κανέναν. Η Όλγα, ήταν η μόνη που ήρθε και μου είπε 3 φορές, μη φεύγεις, σκέψου το παιδί σου και αυτό το εκτιμώ», τόνισε.

«Μου έστειλαν πολλοί για τα stories του Τριαντάφυλλου και μάλιστα τον έκραζαν. Δύο περιπτώσεις υπάρχουν, ή ότι θέλει σαν τρελός να μπει στο παιχνίδι και μάλλον δεν τον θέλει η παραγωγή και έχει τρελαθεί ή δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στη ζωή του και σχολιάζει ανθρώπους και μάλλον αυτό τον γεμίζει», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments