Lifestyle

Ναταλία Αργυράκη: Δεν έχω παραγγείλει ποτέ στη ζωή μου ντελίβερι μόνο μαγειρεύω

Ναταλία Αργυράκη: Δεν έχω παραγγείλει ποτέ στη ζωή μου ντελίβερι μόνο μαγειρεύω

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Natalia Argyraki

«Υπερβάλλω στις ποσότητες, μπορώ να φάω μία πίτσα μόνη μου» πρόσθεσε η δημοσιογράφος

Η Ναταλία Αργυράκη έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε τις διατροφικές της συνήθειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Argyraki (@natalia_argyraki)

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» κι αρχικά, ανέφερε: «Ήμουν αδύνατη όλη μου τη ζωή. Και με ρωτάνε πολλές φορές αν αδυνάτισα κι άλλο, που μου φαίνεται περίεργο, γιατί δεν έχω αλλάξει ποτέ βάρος».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω μάθει από μικρή να τρώω κάποια συγκεκριμένα πράγματα και κάποια να τα αποφεύγω. Οικογενειακώς κάναμε μπαλέτο, αυτό μας ρύθμισε το σώμα. Έκανα μετά ενόργανη και μετά, συνέχισα με αναρρίχηση και καλλισθενική».

Η δημοσιογράφος εξήγησε επιπλέον, πως αποφεύγει τα σνακ, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει παραγγείλει ποτέ ντελίβερι στη ζωή της.

«Δεν τρώω ποτέ γαριδάκια, πατατάκια και αναψυκτικά. Θα φάω όμως, πατάτες τηγανητές ή πίτσα ή σουβλάκι, αλλά όχι κάθε μέρα. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ ντελίβερι στη ζωή μου, θα βρω κάτι να φτιάξω. Υπάρχουν περίοδοι που δεν γυμναζόμουν, αλλά δεν έπαιρνα κιλά», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Υπερβάλλω στις ποσότητες, μπορώ να φάω μία πίτσα μόνη μου. Είχα σταματήσει την γυμναστική από το λύκειο έως τα 25 μου και παρόλα αυτά, δεν έβαλα κιλά. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή μου. Αλλά αν φάω κάτι βαρύ μία μέρα, την επόμενη θα φάω ελαφριά. Πεινάω συνέχεια, τρώω μικρά γεύματα μέσα στη μέρα, 4-5 και έως τις 9 έχω φάει».

Ναταλία Αργυράκη: Ώρες-ώρες θέλω να αποχωρήσω από την τηλεόραση, να μην είμαι κομμάτι αυτού του συστήματος

Η Ναταλία Αργυράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την τηλεόραση, το επάγγελμά της και πώς άλλαξε η ζωή της, μετά τη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», ανέφερε αρχικά: «Η συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού άλλαξε ριζικά τη ζωή μου».

Όπως εξήγησε: «Με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε να κάνω τηλεόραση, χωρίς να περάσω δοκιμαστικό. Σαν να με επέβαλε με έναν τρόπο». Στη συνέχεια, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ποιοτικός, ειδικά στην τηλεόραση. “Κίτρινος” γίνεσαι όταν σε φέρνω σε δύσκολη θέση, όταν λογομαχούμε στον αέρα ή σε βάζω να απαντήσεις για κάποιον που έχει πει κάτι για σένα. Είναι πάρα πολλά τα πράγματα που δεν μου αρέσουν στην τηλεόραση».

Πρόσθεσε επίσης: «Έχουμε ξεχάσει ότι κάνουμε τηλεόραση για έναν σκοπό. Να ψυχαγωγήσουμε ή να ενημερώσουμε τον κόσμο. Δεν ενδιαφέρουν καθόλου οι μεταξύ μας σχέσεις ή η γνώμη μας για τα πάντα. Έχουμε γίνει ένα μεγάλο πάνελ παρέα με τον κόσμο και σχολιάζουμε τα πάντα. Το χειρότερο καφενείο».

Όσο για το θέμα του ανταγωνισμού, δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι στη δική μας εκπομπή η έννοια του ανταγωνισμού μπήκε επί της ουσίας φέτος, που μπήκε απέναντί μας ο Κώστας Τσουρός. Μέχρι τότε, δεν την είχαμε αισθανθεί τόσο. Ο Κώστας είναι τόσο χαρούμενος, δουλεύει τόσο πολύ και το υποστηρίζει. Εγώ χάρηκα πολύ για αυτό του το βήμα. Μακάρι οι άνθρωποι να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν».

Τέλος, ανέφερε: «Κακή χρονιά η φετινή για την τηλεόραση, άσχημη χρονιά. Δεν είναι η τηλεόραση που θα ήθελες να βλέπεις, που νιώθεις περήφανος που είσαι κομμάτι της. Ώρες – ώρες αισθάνομαι ότι θα ήθελα να αποχωρήσω, να μην είμαι κομμάτι αυτού του συστήματος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments