Ελλάδα

Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα μείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα μείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Πηγή Φωτογραφίας: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr στην Google
Τηλεκπαίδευση, αποφάσισε το υπ. Παιδείας, για τους μαθητές σχολείων των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία με αποφάσεις της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Τηλεκπαίδευση, αποφάσισε το υπ. Παιδείας, για τους μαθητές σχολείων των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία με αποφάσεις της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είτε έχει ήδη αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας τους με αποφάσεις των οικείων Δήμων, λόγω έκτακτων αναγκών, διευκρινίζει το υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου:

Αναστέλλεται, για αύριο, 30/1/2024, η λειτουργία σχολείων Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης σε συγκεκριμένους Δήμους της χώρας, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και στα σχολεία, στα οποία, έχει ήδη αποφασισθεί η αναστολή λειτουργίας τους από τους οικείους Δήμους λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Υπενθυμίζεται, από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ότι στις σχολικές μονάδες που αναστέλλεται η λειτουργία τους, προβλέπεται η εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβαθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.