Lifestyle

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ήμουν σαν κατσίκα έτρωγα μόνο μαρούλι!»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ήμουν σαν κατσίκα έτρωγα μόνο μαρούλι!»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/ Alexandra Paleologou

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχω πεινάσει, πάρα πολύ»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για την εικόνα της, την καριέρα της, τις αποτυχίες στη ζωή της και την προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στην εικόνα της και τον τρόπο που τη συντηρεί, είπε:

«Είμαι πολύ καλά. Κάνω γιόγκα πολλά χρόνια, προσπαθώ να ελέγχω τι τρώω. Έχω πεινάσει στη ζωή μου. Ηθελα να είμαι σε κάποια κιλά στάνταρ και επειδή ήταν λίγα, έχω φάει το μαρούλι πάρα πολύ, ούτε κατσίκα να ήμουν. Κάνω παρασπονδίες, την πέφτεις σε κάτι λιπαρά και ωραία, δε γίνεται, άνθρωπος είσαι.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou)

Δεν έτρωγα ποτέ λιπαρά, γύρω στην εμμηνόπαυση κάνω εξετάσεις και βγαίνει η χοληστερίνη 300 και λέω από πού και ως πού. Τον Απρίλη κλείνω τα 56. Την εμμηνόπαυση την πέρασα πολύ εύκολα, δεν κατάλαβα τίποτα, αλλά εκεί πήρα κιλά τα οποία σταδιακά τα έχασα. Και νερό να έπινα, φούσκωνα», δήλωσε.

Επίσης ανέφερε στοιχεία του χαρακτήρα της που στα 56 της έτη παραμένουν αναλλοίωτα, τι είπε:

«Έχω μεγαλύτερη υπομονή, είμαι πιο κουλ, βλέπω τη ζωή πιο χαλαρά, δεν στρεσάρομαι εύκολα. Όλα αυτά όταν είσαι νέος τα παίρνεις πιο έντονα. Αν μπορούσα να πω κάτι στον νεότερο εαυτό μου θα του έλεγα, ”χαλάρωσε, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει”».

Για την καριέρα της και τις αποτυχίες στη ζωή της, ανέφερε:

«Δεν έκανα καμία δουλειά από ανασφάλεια της στιγμής. Ευτυχώς μου έχει φερθεί καλά η δουλειά και η ζωή, βγήκα και στην καλή περίοδο της τηλεόρασης και του θεάτρου. Δεν έκανα κάτι από ανασφάλεια, σπάνια έχω δουλέψει σε κάτι που δεν έχει πάει καλά. Θεωρώ ότι με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα και καλώς έγιναν».

«Κάποια στιγμή όλοι πέφτουμε, φυσικά έχω χάσει τις δυνάμεις μου, έχω απελπιστεί, έχω κλάψει, έχω κοπανηθεί αλλά μετά λέω άι σιχτίρ πάμε πάλι. Ήταν για πολλά θέματα, όχι μόνο αγάπης και έρωτα, δουλειάς, οικονομικά. Μόνο από μας μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη. Εγώ αντλώ δύναμη και από τη μαμά μου, αλλά και από την καλύτερη μου φίλη. που είμαστε σαν αδερφές».

Για την προσωπική της ζωή, σχολίασε:

«Έχω περάσει διαστήματα στη ζωή μου που ήμουν μόνη μου. Έχω περάσει και τέσσερα χρόνια που ήμουν μόνη και πέρασα τέλεια. Απλά επειδή όλες μου οι σχέσεις ήταν προβεβλημένες φαίνεται ότι βρισκόμουν πάντα σε κάποια σχέση…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments