Lifestyle

Ιουλία Καλλιμάνη: Ο εκνευρισμός της στην πίστα όταν γυναίκα της πέταξε λουλούδια στο πρόσωπο

Ιουλία Καλλιμάνη: Ο εκνευρισμός της στην πίστα όταν γυναίκα της πέταξε λουλούδια στο πρόσωπο

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Ioulia Kallimani

Δείτε το βίντεο με τα πανέρια στο πρόσωπο και το κεφάλι

Viral στο TikTok έχει γίνει ένα βίντεο με την Ιουλία Καλλιμάνη, από το κέντρο όπου τραγουδά. Στο κλιπ, η τραγουδίστρια λέει ένα απο τα τραγούδια της, όταν μία θαμώνας, της πέταξε πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο.

View this post on Instagram

A post shared by Ιουλία Καλλιμάνη (@iouliakallimani_official)

Η αντίδρασή της Ιουλίας Καλλιμάνη, ήταν να διακόψει το τραγούδι, ενώ η μουσική συνέχιζε να ακούγεται και κοιτούσε φανερά εκνευρισμένη προς τη μεριά του ανθρώπου που της πέταξε τα λουλούδια με φόρα στο πρόσωπο.

Στα σχόλια κάτω από το βίντεο, πολλοί έγραψαν «έπαθε Οικονομόπουλο», κάνοντας αναφορά στις αντιδράσεις του τραγουδιστή, όταν πολλές φορές έχει εκφράσει την ενόχλησή του με θαμώνες για τον ίδιο λόγο.

Viral έχουν γίνει στο TikTok βίντεο με τον Νίκο Οικονομόπουλο να σταματά το τραγούδι, φανερά εκνευρισμένος σε πρόσφατη live εμφάνισή του.

Τα πανέρια «εκτοξεύτηκαν» στο πρόσωπο του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Αμέσως διέκοψε το τραγούδι και για μερικά δευτερόλεπτα κοίταζε έντονα στο κοινό, προς τη μεριά από όπου ήρθαν και τα λουλούδια. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στην πλατφόρμα απέσπασαν πολλές χιλιάδες προβολών και σχολίων.

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της, η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό παρόμοιο με αυτό του βίντεο. Όπως είχε πει στο «MEGA Καλημέρα»: «Μου έχουν ρίξει λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπο και σκίστηκε το χείλος μου».

@takis.sigalas Όταν νευριάζεις, απόλυτα δικαιολογημένα, επειδή οι πελάτες σου πετάνε τα καλάθια με τα λουλούδια στα μούτρα! Κάπου ώπα! #iouliakallimani #viral #tokyoathenstheater #bouzoukia #neyra #live #kalathimelouloudia #bouzoukialive #greektiktok #greekmusic #7sta7 #2024 ♬ πρωτότυπος ήχος – Takis Sigalas

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments