Lifestyle

Νίκος Ψαρράς: «Οι άνθρωποι αλλάζουμε, δεν έχουμε την τρέλα του έρωτα που υπάρχει στην αρχή»

Νίκος Ψαρράς: «Οι άνθρωποι αλλάζουμε, δεν έχουμε την τρέλα του έρωτα που υπάρχει στην αρχή»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/MEGA | Ελένη

«Δεν ήθελα να αποκτήσω παιδί, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα παντρευτώ» πρόσθεσε ο ηθοποιός

O Νίκος Ψαρράς έδωσε συνέντευξη και μίλησε σχετικά με το επάγγελμά του, τις ανασφάλειές του, αλλά και το διάστημα που έζησε στην Αμερική.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Psarras (@psarras.nikos)

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη». Αρχικά, ανέφερε: «Είχα πολλές ανασφάλειες κι έχω ακόμα. Όταν ξεκινούσα, έδωσα εξετάσεις στο ΚΘΒΕ και κόπηκα δύο φορές, πέρασα με την τρίτη και είχα θυμώσει πολύ. Μου έκοψε τον τσαμπουκά, γιατί θεωρούσα ότι είναι κάτι που μπορώ να κάνω καλά και δεν το πίστευε κανένας άλλος».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον καιρό που ήταν μαθητής στη δραματική σχολή. «Μπαίνοντας στη σχολή, δούλεψα πολύ. Είχα υπέροχους δασκάλους και του το φύλαγα του διευθυντή. Πήγα και του είπα “πώς βγάζεις κάποιον αριστούχο που τον έκοψες δύο φορές;”», τόνισε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Πρέπει να δίνεις και θάρρος στα νέα παιδιά, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μια δουλειά πολύ δύσκολη. Θέλει φοβερή άσκηση και δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».

Όσο για το ταξίδι του στην Αμερική, είπε: «Έφυγα στην Αμερική και κάθισα πολύ παραπάνω από όσο υπολόγιζα. Έφυγα για να σπουδάσω, έκλεισε ο κύκλος. Σε αυτούς τους μεγάλους χώρους, αν δεν είσαι με τα μεγάλα κεφάλια, δεν έχεις λόγο ύπαρξης, πρέπει να έχεις πολύ γερό ατζέντη, να μπεις σε μεγάλες παρέες».

Τέλος, για την οικογένειά του, δήλωσε: «Δεν ήθελα να αποκτήσω παιδί, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα παντρευτώ. Περνούσα πολύ ωραία, γύρναγα, δεν έδινα λογαριασμό σε κανέναν. Κοιμόμουν ό,τι ώρα ήθελα. Με το παιδί ξαναγνωρίζεις τη ζωή μέσα από δύο αθώα μάτια. Παύεις να είσαι εγωιστής. Ο κόσμος σταματάει να κινείται γύρω σου. Κινείται γύρω από ένα πλάσμα που σε έχει ανάγκη».

Νίκος Ψαρράς: Θα συνεργαζόμουν με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αλλά ακυρώθηκε

Ο Νίκος Ψαρράς έδωσε μια συνέντευξη, μιλώντας για την καριέρα του, τον ρόλο του στη σειρά «Μάγισσα» αλλά και την παρολίγον συνεργασία του με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» και έκανε μια αναδρομή στα χρόνια που έζησε στην Αμερική.

«Βλέπεις πολλά και προβληματίζεσαι. Μας έχει πιάσει να λέμε και φράση του έργου στο σπίτι μας. Έχουμε το καλό με αυτή τη δουλειά ότι εξιλεωνόμαστε. Ο δικός μας γάμος είναι σε καλά μονοπάτια, έχουμε ένα παιδί 9 χρονών συζητάμε πολύ και νομίζω ότι υπάρχει και σεβασμός και ειλικρίνεια και κυρίως αγάπη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη σύζυγό μου, Ελένη, κακά τα ψέματα» είπε αρχικά.

Ο τηλεοπτικός Κανέλλος από τη σειρά του ΑΝΤ1, συνέχισε: «Στο θέατρο κλείνω 30 χρόνια ως επαγγελματίας ηθοποιός. Είναι μια δουλειά που παίζεις με το νευρικό σου σύστημα, με το σώμα σου. Πολλοί τραυματισμοί. Εγώ κάνω τουλάχιστον 1-2 φορές φυσικοθεραπεία. Άνεργος στην Ελλάδα δεν έχω υπάρξει αλλά στην Αμερική ναι. Σέρβιρα πολύ κάθε βράδυ σε δύο εστιατόρια. Πολλή ταραμοσαλάτα έχει περάσει από τα χέρια μου».

Κλείνοντας, ο Νίκος Ψαρράς αποκάλυψε: «Θα κάναμε πρόβες με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τότε τα δύο μεγάλα στούντιο πάλευαν ποιος θα πάρει την παραγωγή. Και ένα ωραίο πρωί παίρνω ένα email ότι ακυρώνεται αυτή η δουλειά και ξαφνικά…Στεναχωρήθηκα πολύ αλλά μια βδομάδα μετά χτύπησε το τηλέφωνο και ήρθα Ελλάδα. Δεν με ήθελε η Αμερική, δεν τσουλούσαν το πράγματα. Έχασα συνεργασία με τη Disney γιατί η δικηγόρος μου άργησε να κάνει παράταση την άδεια εργασίας. Όλα αυτά γίνονται για κάποιο λόγο. Το να είσαι στο Χόλιγουντ και να έχεις πολλά χρήματα δεν σημαίνει ότι φέρνει και την ευτυχία. Πρέπει να έχεις γερά νεύρα γιατί είσαι υπόλογος σε 15-20 άτομα. Και επίσης είναι ωραίο να παίζεις στη γλώσσα σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments